hejjj

 
hallååå folket!
 
dom två sista dagarna på jobbet förra veckan var kass. har ju haft upplärning som sagt, och dom sista dagarna klickade dels jag och han som skulle lära upp mig, inte väldigt bra och sen blev det för mycket för mitt huvud typ. sen sa han framför alla att jag borde ha några dagar till.
fine, det kan jag ta och bryr mig kanske inte egentligen att han sa det framför alla (för jag gillar alla dom) men ändå. smoooth. 
så imorse när jag kom och såg vad jag skulle göra att "neeej nej nej nej"
men. här sitter jag. glad! så idag gick det mycket bättre, så skönt. plus att jag var med en favorit idag.
vill kunna allt med en gång, men så som man berättar för andra att det inte går kanske man själv ska försöka fatta att det gäller en själv också :):)):)))
 
nu ska jag äta något, mysa med lurven och sen gå till matten.
 
 hejhej!
 
 
 
 
bosse tog en selfie
xoxo cat
 
 
 

Min granne Sofia är bäst som matar Bosse när jag är borta


Hellooo

I helgen var vi i Stockholm! Var på museum, åt mat, mös och hade det bra! Bytte våran jobbsöndag till en ledig söndag och jobbar istället nästa söndag.
Påtal om jobb, förra veckan blev jag upplärd i SAP på jobbet. Ett dataprogram, vilket innebär att jag får sitta lite inne med datqnördarna på jobbet och Ingen kunde vara gladare än dem!!!! De är extremt glada över att jag inte bara är där och stör under mina pauser, utan nu mera sitter ner bredvid dem och jobbar :):):)))))
Denna veckan fortsätter det, och de är mycket att ta in. Lär mig om olika datum med pallar, vilka som kommit fel, olika returer, kort datum och blablabla bl.a. blaa.
Inte bara data grejer men de andra är jag rätt haj på. Såatte, så ligger de till. Hjärnan får jobba lite.

Sen jobbar den lite med matten, men där har jag och Bosse samma åsikt - att det är kassss. Så de ser ofta ut såhär när jag ska läsa.

(null)


Och jag ser ut såhär 

(null)

Hahaha. Lagom trött.
Men de går! Malin sa att jag utmanar mig så jag tror på henne. 

Nu ska jag sova. Godnatt folket!!! 


nu får det vara lugnt ett tag

 
 
 Hejhejhejhejjjjj!
 
idag är det måndag. det har varit en full i gång helg.
i fredags var de aw med jobbet, vi var ute och käka på restaurang och sen drack vi drinkar och öl på tredje lång. 
och i lördags var det dags för halloween på gretas! tror vi var 15 personer (?) här i min lägenhet innan vi drog ut! carro hade med sig grejer så att hon fixade drinkar till alla, tack bästa! det var lek, dans och massa struntprat. exakt så det ska vara! hur bra som helst! 
tror vi var hemma vid halv fem den kvällen. så inatt somnade jag först i soffan runt 10, la mig i sängen vid 1 och vaknade på morgonen vid halv 10. haha behövde sömn, det var skönt.
 
har varit en lugn dag idag.. pluggat matte och ska göra lite matlådor nu till veckan. linsgryta!
 
 
en annan rolig grej. när jag och g sitter i taxin påväg hem från stan i lördags så kommer vi överens om ett pris med chauffören, så var det inte mer med det. men jag hade en sån rejäl hicka och hickade nog några gånger i taxin. så helt plötsligt säger chauffören - öh, du får betala 400.
- what? vad sa du?
- ja, jag sa bara ett pris till honom men vill säga ett annat till dig.
- men..vadå, vi åker ju i samma bil? och för samma pris antar jag? 
här börjar gustav bli irriterad och lägger sig i också, men då säger chauffören 
- jag pratar inte med dig, jag pratar med henne.
- OKEJ men släpp av mig här då för jag tänker inte betala en krona mer!!
- jag bara skoja
- ... va?
- du har slutat hicka, eller hur?
 
hahaha alltså det hann bli riktigt dålig stämning i bilen, men så ville han bara hjälpa mig bli av med hickan. tack chaffören, well played!
 
 
 

RSS 2.0