maj 27

 
 
Hello bloggo!
 
vädret är min vän, det kan man säga iallafall. badat nästan varje dag denna veckan? 
igår tog jag och Gusten sovmorgon och var inte en av de första att åka till Saltholmen. Åh.herre.gud.
Inte en parkeringsplats så långt ögat såg. livet :))) att hitta parkering vid badställe när det är sol och man tagit sovmorgon, ingen bra kombo. vi struntade i det och drog till ett annat ställe 9 minuter bort. 
efter såå mycket tur fick vi en mycket bra parkeringsplats. jag fick en klapp på axeln (på riktigt) för att jag endast fått ett nervsammanbrott och klarat allt utan att äta frukost! där ute på klipporna berättade Gusten om sitt kära Luleå och att det inte är lika mycket folk på deras badplatser. och det kommer jag att få se med egna ögon i sommar! för vi bokade flygbiljetter till både Luleå och Lissabon! sååå gött och så jäkla roligt! såatte... veckorna är rätt planerade nu, heh. känns ovant och bra på samma gång? jag gillar det men ändå inte??? skönt att man inte är velig iallafall :)::):):)))) är mest taggad på Luleå men det fattat väl alla
besöka BÅT'N och cykla runt! hoppas att vädret följer med heeela sommaren så kommer jag vara en ännu lyckligare elon.
 
det var dee... jo! i fredags var vi på parmiddag, haha de ordet, hemma hos Johan som är den nya på jobbet och hans tjej Felicia. huuuur mysigt som helst. snälla, jag och gusten kommer aldrig kunna leva upp till den maten. hoppas dom fattar att när det är våran tur att bjuda tillbaka att det blir köpemat.
 
nu ska jag ta en dusch och sen sova. har just klippt klorna på den hära kamraten som är sådär nöjd. hahahaha vaaaaarför ser han ut som en sur gammal tandlös gubbe? även fast han är en.
 
sov gott kompisar
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maj är SOOOLAllting rullar på. Roliga saker efter roliga saker 

Dagny har fyllt 25, har hängt med Mickan som snart ska ploppa, kollat Göteborgsvarvet och badat i Tollered med Ivar, Johan och Gustav.

Lite av allt möjligt fint, men får bli bättre på att ta kort som sparas märker jag! 


(null)

(null)

(null)

(null)


16 maj


Stora fluff. Grattis på 10-årsdagen! Igår vad det 2 år sedan han flyttade in.


(null)


BelgradVet riktigt inte vart jag ska börja. Fyfan vilken resa. Den hade allt. ALLT! Värme, folket, några idioter som tog kort (hade kunnat vara utan dock) coola klubbar, massa massa god mat, dricka, shopping, gatorna. Allt! Kan inte förklara hur bra jag mådde eller hur livet var på topp. Världens bästa 25-års resa för oss alla. Jag älskar er!


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Nu är jag och G påväg hem från Gävle. Har varit lite nervös för att träffa hans pappa, någon jag redan tyckte om? Även om vi inte träffats. Men när man hört honom och G prata ca 10 ggr per fotbollsmatch och sen hur G pratar om honom så kan man nog inte annat. Så när Annelie, pappans fru, säger "Gustav du får komma tillbaka - om du har med dig Elin" såå var nog vårat besök helt ok. Dom var mycket mysiga! 

Sen har min räka varit på sitt första disco!!! Världens coolaste snart 9-åring

(null)

(null)

(null)


HemÄlskar mitt hem. Hemma 


(null)


RSS 2.0