luleå

 
 
 
 
 
detta är jag kollandes på min väska
 
nu går bussen strax och här sitter jag. next up - norrland!

woho semester 2018

 
HALLÅÅÅ allihopa
här håller jag på att försöka packa, inte det roligaste jag vet.
men satan i gatan va roliga saker som kommer hända, så det är bara att börja. 
bosse tyckte det var en bra idé att lägga sig bland min nytvättade tvätt <3<3333 tack.
 
idag börjar min semester på riktigt, LIVEEEEEET
 
 
 

grattis elin

 
 
HALLÅ bloggo. 
det känns på ett vis som det redan är semester, för det här vädret? veet att alla tjatar om det men ÅH HERREGUD. älskar det så mycket. tack tack tack. 
men det är faktiskt så att nedräkningen är ett stort faktum och imorn är det tre dagar kvar. man känner sig lite som ett spöke på jobbet, man är där men egentligen är man någon annanstans. livet är inte jättejobbigt nu kan man säga.
 
kanske också känner att det är semester för att på två veckor så har jag avbockat två saker av min bucketlist. fick se eminem live som jag velat vet inte hur länge, och hoppat fallskärm. fallskärm???? låt mig berätta
 
när jag fyllde år var familjen på liseberg och då försökte gusten få mig med att åka atmosfear. efter mycket om och men, extremt mycket tvekande från min sida så gick jag med på det.
min reaktion var sådär. började riktigt fulgråta och gustav fick sitta och klappa på mig hela vägen, haha. 
var jättearg på honom när vi kom ner och han fick lugna mig. men efter en stund kändes det endå OK och gött att jag hade gjort det. dock såg familjen min reaktion och emil och gustav hade bara kollat på varandra.
för då hade tydligen gustav redan bokat fallskärmshoppet och ville se min reaktion för höjder. ingen kul reaktion.
 
så när vi i lördags sitter i bilen påväg mot okänd destionation och marris är med i bilen så frågar han om jag vill veta vad överaskningen är. JA! och ska marris vara med, undrar jag.
- nej hon ska stanna på marken, säger han då.
:)::)):):):((::):)):):):):):):))))))) 
- SKA VI HOPPA FALLSKÄRM?????
 
skriker ca fem gånger rätt ut och börjar gråta. men även fast jag reagerade så, så kände jag hela tiden - JÄÄKLAR VA ROLIGT!! 
men var ganska nervös kan man ju säga, men fyfaaaasen va ball det var. gör det. gör det gör det gör det. världens grej! 
var så glad att jag fick reda på det bara en liten stund innan själva hoppet och ännu gladare att gusten hoppade han också. haha han har ju gått runt jättelänge och varit nervös för både hoppet och hur jag skulle reagera. själv har man lallat runt och inte vetat ett dugg. mycket glad för det! 
 
bestämde att jag skulle hoppa först, men så blev det ju inte. jag hamnade längst bak i planet och fick hoppa sist, haha. det var rätt läskigt, att se gustav bara falla ut från planet. var rätt mycket adrenalin i kroppen när man kom ner till marken!
nä shit.. vilken födelsedagspresent. taaaaack tack tack tack min skatt!!!!!!!!!!! du är galen
 
 
 
hahahah älskar att jag gjorde rock'n roll tecknet??? känns riktigt mig, men blev så eftersom jag var så nervös och bara härmade simon som var min hoppare
hahahah mössan och brillorna <3
 
 

hahaha "vi överlevde" pussen
 
 
annars har jag facetimeat med pappa och firat att han fyllt 63 år! hahah hur dystert är kortet på mig och g? riktigt skeptiska. 
 
 
 
 
och såhär är läget just nu, försker mysa med bows innan han går iväg för det blir för varmt. nu ska jag hämta tvätten, hoppas ni mår bra kompisar
 
 
 
 
 
 
 
 

Denna veckan MHM

Jag och Emil har sett Eminem i Stockholm!!!!!! 
Jag har träffat Vince <3
Mår väldigt bra

Bra vecka ändå 
Snart semesteeeeeeer

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)RSS 2.0