Fungerar osvHahaha de spelar ingen roll om jag ska till Nya Zeeland eller Danmark. Resfeber är ett faktum! Huvudet stänger av litegrann.

Men detta ska väl gå det också! Sa hejdå till bows förut, ses om mer än en vecka!

Nu kööör vi! Eller strax. Middag först.
Ses i Belgrad!


(null)

(null)april 21&22

 
 
hola hola como te llamas
 
 
sikket väder gänget! man blir glad i hela själen av denne solen. man har varit ute en del och det tackar man för.
igår var det ett tough viking i slottskogen och vi hade första, eller andra,parkett vid rampen. 
kollade på massa folk och hade det fint. mildos och cmåne var med mig och G, sen hade vi även snackat med jobbkompisen Johan, nya favoriten på jobbet.
så där satt vi alla en timma eller två, tills jag och G säger att vi måste gå. vi skulle spela laserdome med räkan, hennes två kompisar och Emol! 
haha så gött, johan träffade cmåne och mildos för första gången och vi sa HA DE och lämnade dem själva i typ två timmar. hahaha
men så gött ändå, och om jag inte kände dem så hade jag kanske (eller jo) inte gjort så men jag visste ju att de skulle gå bra. mildos och cmåne vet jag ju och sen tror jag att  johan hade kunnat bli bra kompis med en sten typ.
så när vi var klara på laserdome blev jag så glad att höra att de fortfarande var med varandra! så vi drog dit, sen var vi ute och gjorde stan tills klockan blev runt 3? fint folk gjorde oss sällskap under kvällen och alla bara levde. 
 
 
idag, inte lika pigg. jobb imorn! för tog min ledighetsdag nästa vecka istället, för då är vi i BEEELGRAD! livet
 
och i fredags träffade jag mina gamla favoriter från jobbet! marris, mallan och maria! vi var hemma hos mallan och snackade skit i flera timmar och åt hamburgare. som att man hade setts för två dagar sen. inga konstigheter. 
 
nu ska jag dammsuga snabbt här hemma, sen laga mat hos G. om jag kan lämna bows.. HEjjj
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lite av saker i aprilLite av de senaste. Bosses miner på bilderna <3


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


-

 
 
 
TACKSAM.

HehStatus - jag vill vara nära hela tiden helst. 
(null)Sälen bl.a.


Heeeejjj!
Sitter på bussen påväg hem från sälen! Som var jättekul?? Mycket roligare än vad jag trodde! Susade ner för backarna som värsta Anja Persson.
Typ.
Nej men blev glatt överraskad att jag tog mig ner och inte ville sluta med en gång! För det var ingen härlig Elin som gick upp på fredagsmorgonen och skulle ut i backen :)):):) sur surare än mjölk. Men de gick! Vi har haft såå bra väder med massa sol och druckit öl och varm chockad med minttu! Det är de nya nu. Ett gött gäng, gött häng och alla är nöjda! Lite trötta nu på bussen, tur att vi har världens skönaste chaufför som kallas för Mumin. När vi hade stannar för att äta och vi skulle tillbaka till bussen så startade han motorn. Då sa skojiga jag "nu trodde jag att du hade glömt mig och tänkte åka utan mig!"
Mumin - nej du! Dig glömmer jag inte

Så nöjd Elin gick glatt tillbaka och berättad för G.
- så sa han till mig också.
:))):):):)) håll tyst de gjorde han inte.


Sen är de inte så att jag vill åka åttio gånger ner i backen. Lite av allt så blir de kanon. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Hahah denna bilden är mysig fast ganska ful och kul för tjejen där bak kollar in i kameran. Hon sitter inte där nu förresten? Hahaha hoppas vi har glömt henne på matstället Medans jag har varit iväg har mamma varit kattvakt, innan hon åkte till Geilo! Då tog johnpe och marris över. Tack familjen! Jag har, som vanligt, bett om lite info om hur bows mått under dagarna. Så var de en dag jag var jätte ostabil och började b.la. gråta när jag insåg att jag hade sovit och inte hjälpt G med maten? Skulle låsa upp dörren också och provade med tre olika nycklar och trodde att jag höll på att tappa minnet..... På den nivån var det. Så skrev jag det till mamma och då skickade hon massa kort haha <3
Bosse har också haft semester. Imorn får jag gosa med honom igen!!!!


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0