-

 
 
folk och bönderna på tv:n "man vill ju hitta någon som man kan dela sitt liv med"
 
men hallåååå get a cat people 
 
 
 
 
 
 

hello 21 september 2017

 
 
så har tiden kommit när man måste smörja sig hela tiden. nästan iallafall, och inte alla men jag. händerna börjar bli torra och lite i ansiktet med. det är nu jag och i sju månader framåt kommer fråga "har du någon handkräm?"
förbered er folket!
 
idag har varit en fin och mysig dag på jobbet. ja, mysig! hade två hjärtan på datorn på min truck när jag kom ner på torget efter varit borta ett tag, gissa om det var en glad elin. sen kom en som heter patrik som är en av "gubbarna" på jobbet, en helt solklar favorit! han kom iallafall fram typ i slutet av dagen och sa "hej, och hejdå! vi har inte pratat något idag så tänkte att jag tar båda på en gång" han är hur go som helst. roligt skratt och man kan säga nästan vad som helst till honom och han förstår och hakar på. 
va man glider runt på jobbet ändå...snackar sig igenom typ hela dagarna. ja, vi jobbar också och ibland kan bara något skrik till varandra från truckarna göra allt. hade inte klarat att vara där om inte alla tappade var där med mig. man kan nästan prata med alla, och smida sig in lite här och där. man tjänar på att vara snäll, då är folk snälla tillbaka. det gillar jag. 
 
 
jag skulle tvättat idag egentligen. men kände NAE när jag kom hem och sket i det. gör det på onsdag istället. 
ska se om jag kan boka om min nageltid, har just nu fem naglar kvar av tio. inte jättefint.
mickan och maria ville till ullared på tisdag, och jag vill hänga på. och de var då min nageltid var...meeen så som jag ser ut nu är inte jättefint. ska se om de går imorn! 
 
i helgen ska jag dricka vin och äta ost&kex, sen på lördag fira bengtsson och mamma! 
 
korvfingrarna är tillbaka!
 
 

19 september 2017

 
lite kvällstankar såhär.
 
- kan någon berätta för mig vart FEN jag har lagt några av mina favoritjackor? en tunn grön, en annan militärjacka och en lång mörkblå (?) jacka som går till vaderna typ... var var var var? och säg inte "den ligger säkert där någonstans för bland alla dina kläder kan man inte hitta något"
NOG för att de förmodligen gör det (för de måste ju vara här någonstans?) , men vill inte ha sån negativitet här.
 
- fick höra av en man på jobbet som sa "när man skaffar barn så tappar man bort sig själv. så vaknar man upp 20 år senare och undra vad man hållt hus de senaste" 
kände spontant "segt och tråkigt att du känner så" men å andra sidan har du haft 20 år på dig att fixa de? även om du satt någon annan före dig själv såklart. sen ska vi inte glömma att denna samma man frågar mig varje helg om jag varit ute och festat något, och när man frågar han själv så säger han "nä, bara varit hemma" som att man ska tycka synd om honom.. Mm, meeen vet inte jag
 
- har tänt ljus hemma och det är väldigt mysigt
 
- mina manet märken är nästan borta. heja!
 
trodde jag hade mer tankar? dom försvann väl. dags att sova
godnatt folket
 
 
 
haha, schnat har gjort ett collage till mig
 
 

uti vår hage

 
hallå bloggo!
 
whats upppp... 
idag är det lördag och jag är hemma hos min sambo efter att haft en dag där jag inte gjort många knop. igår gjorde jag och milsson staden! vi var och lyssnade på Skander och Ikhana, så jäkla bra som vanligt. om man själv tycker det är mäktigt att stå och lyssna och kolla på dem, måste de va såå mäktigt att stå på scen och se hur folk sjunger med i ens låtar!
 
pratade med min största bror idag också, säkert en månad sen sist. bådas fel. så det var mysigt, bra start på dagen!
 
har haft två riktiga skit dagar denna veckan, bla pga orättvisor som pågår på jobbet där de nyanställda endast ska jobba varannan söndag för de har kommit upp i något papper att vi måste ha sammanhängande ledighet ex antal dagar på året. livet :)))))
och vårat ska de kolla upp 2019..tackar.
men då är jag inte kvar ändå. såna här saker och pengar man inte får fast man gör EXAKT samma jobb som alla andra gör en inte jätte taggad på att vara kvar.
jaja, orkar inte bli grinig igen. tagit mycket energi och ork ur denna människa. bara hitta något nytt!
 
varit på informationskväll om platser att se/upptäcka när man är i australien och nya zeeland. det är dags snart alltså, lite mer para bara.
 
nu ska jag äta glass med bows! ha det fint kompisar
 
 
 Älskar dig skatt
 

RSS 2.0