Glad

(null)

(null)

(null)


22 oktober 2017

 
 
 
 
 
hallååå hallåå!
 
helgen har varit fin! i fredags hängde vi nästan hela jobbgänget och åt hamburgare hemma hos maria. så fint.
i lördags hängde jag med dagny och kollade på hennes lägenhet. eller skalet av den. vid denna tiden nästa år kan hon flytta in! då blir hon stadsbo med mig igen, men ett eget crib denna gång!
ska bli kul att bo så nära varandra igen! sen på kvällen gjorde jag, ivar och gustav tacos och kollade på sista filmen av sagan om ringen. 
och idag jobbade vi. sikket gäng.
 
hemma hos maria hade hon ett smyckesskåp som hon inte skulle ta med sig (hon flyttar in med jossan och ska därför hyra ut sin lägenhet) så hon sa att jag kunde ta det! tackarrrr
 
så här är det nu. spegel och grejer, väldigt bra. men nu är bara den stora frågan - vart ska jag ställa skåpet? hjälp mig folket!
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
 
 
 
 
 
 

rubrik saknas elon

 
godkväll gottfolk° 
 
på jobbet är de saker som händer! Mickan har fått nytt jobb och lämnar oss i januari. och idag kom Ivar fram och sa - jag ska säga upp mig.
hahah vad händeeer! först blev jag ledsen, men sen ändrades humöret helt och vi skrek glatt och kramades. han är såå trött på jobbet att detta nog bara är nyttigt för honom. så om jag har en jobbdipp? svar ja
 
lång dag idag alltså...men den blev bättre när jag kom hem. vart ute och gått, fixat och donat och snapat med mina damer millsson och dagny. 
nu ska jag duscha och sen kramas med sambon. tror inte ni sett honom?
 
kommer ni ihåg att jag passade en katt som hette Sigge? innan jag skaffa Bosse.
hursom. hans hjärta stannade i söndags. jätte hemskt. 
sa till bosse att det ska hans ge fen i. 
 
var på räkkryssning i fredags förresten! roligaste på länge. sen dansade jag, mickan, kristoffer och kristoffer vidare på gretas
 
hoppas ni mår bra! vill inte ha massa frågor om jobbdippen (ja, jag pratar med dig mamma <3) utan bara skriva av mig. hörs! 
 
 
 
 
 
 
 

lördag 7 oktober

 
HELLO bloggo!
 
idag är det lördag och det har varit en fin sådan! pappa och äldsta bror var hemma hos mig, drack kaffe/the, hjälpte mig med en byrå och samtalade om vad som pågått/pågår i våra liv. pratade massa om djur och youtubade på gorillor och örnar som är helt sjuka? som greppar tag om rävens ungar och om getter och grejer... sjukt. flyger iväg med dem högt upp och släpper dem sen så de slår ihjäl sig :( sjukaste jag sett. eller i toppen iallafall. sååå starka
hursom! så mysigt att ha dem här! efter vi lämnat pappa åt jag och emol mat. mycket nöjd lillasyster.
 
och nu kom jag precis hem från millsson där jag och dagny intog soffläge och berättade om livet. men efter en stund skulle millsson jobba så vi drog hemåt. 
jag hittade parkering så lätt här hemma ikväll!!! Livet. meeeen nu ska jag fixa matlåda tills imorn
 
godnatt kompisar
 
 
 
 
lika nöjd med idag som när den här pizzan var framför mig i Nice
 

most nights I don't know

 
 
såhär har han burrat in sig tre dagar i rad nu. rätt i knät. (s)katten!
annars håller typ alla i lilla staden runt min ålder på att få barn/fått barn. mysigt för dom.
 
ikväll ska jag och millsson på någon mamma mia sing a long. det blir kul!
 
 
 
 
 

RSS 2.0