Har lyssnat på mammas kör också!! Så grymt

Hejjjjj. 


Vi kör från en vecka tillbaka, eller?

I onsdags så träffade jag schnat! Det var så fint, som alltid. Satt på ert café som hennes kompisar startat upp, och var själva i sammanlagt 10 minuter. De kom massa människor (som var hur sköna som helst så gjorde inget) och gjorde oss sällskap! Fin början på eftermiddagen. 
Efter de var de dags för självförsvarskurs med julle, milding, simpo och allihop! SÅ GRYMT! Ville ut och slåss efteråt. Nej men på riktigt, känns gött att träna på att slå tillbaka (dock inte överdrivet.. heh) och kunna skrika ut vart man än är "JAG VILL INTE ATT DU TAR PÅ MIG!!!" 
Efter de gick vi och åt, en väldigt bra onsdag!

På torsdagen bruchade jag med Millsson och dagny. Livet. Sen hängde vi i Slottskogen och Milding kom förbi hon också. Kan även tillägga att det har varit sååå gött väder! Om sommaren är såhär kommer jag vara allt annat än ledsen.

I fredags firade vi Julle som snart fyller 25!!! Käkade massa gott som vanligt hos Julle, spelade spel och gick ut och skakade våra lurviga, så att säga. Bra kväll, bra kväll! TACK till Victoria som satte upp oss på listan också. Sa aldrig det... Grymt att glida förbi kön, HA DE!

Lördagen var livets dag. Häng i Slottskogen med några från jobbet och kompisar. Jag bara satt där och drog in allt. Älskar när folk är samlade och kommer överens och bara har det bra, mest av allt. Mådde som en drottning, bara massa love.
Vi satt där tills solen gick ner, dags att dra hem för jobbfolket - var ju jobbsöndag dagen efter. 

Och nu? Nu är det onsdag, jag är påväg hem från Milla där även dagnu befann sig. På lördag är det galej, så tror inte jag kommer må så dåligt denna helgen heller. 

Denna sommaren säger jag bara!

Har skaffat mig likadana ringar som julle och är väldigt nöjd. 


onsdag 17 maj

Godmorgon onsdag!

L.A bubblan är över för denna gången och vardagen är ett faktum. sån bra resa vi hade, så glad att jag fick åka med! och att allting gick så bra. inte sista gången jag besöker USA, nejnej.

 

dock har jag jetlag fortfarande, haha. är heeelt slut när jag kommer hem från jobbet, har somnat varje gång och sen inte kunnat somna förrän halv ett på kvällen. förutom igår! då somnade jag vid åtta, sov till halv elva, gick och la mig och somnade ganska direkt. sen vaknade jag vid fyra dock MEN kunde somna om till klockan sex. har varit vaken sen dess, men har fått många timmars sömn.okej att man kan vara trött efter jobbet, men detta är något helt annat. längtar tills jag blir någorlunda normal igen. några dagar kvar bara tror jag! sägs att det tar en timma varje dag typ? 

 

när jag var i L.A så vaknade jag en dag och hade såå ont i svanken? kunde knappt gå, rörde mig som en gammal gumma och kunde absolut inte böja mig ner. blev bättre och bättre som tur var, men sitter fortfarande kvar. känns ner i vänsterbenet också, så att idag ska jag till kiropraktorn! hoppas att han trycker exakt rätt och att allt försvinner när jag går därifårn, för detta orkar jag inte med. haha, när jag ska sätta mig upp vill jag helst hålla i något annars gör det ont. livet.

 

Men! Nu något mysigt!

Idag är det ett år sedan Bows flyttade in hos mig. bästa lurven! igår blev han 9 år, gamlingen.

 
 
 
 
 
 

L.A


Hallå från LAAAAA!

Livet är fint. Väldigt fint. Finns inte så mycket mer att säga? Vill bo här, såklart. Som jag vill med nästan varje plats jag besöker...

Carro taggade mig i en bild på en tjej med sin katt, då högg det till i mini hjärtat. Min Bosse! Älskar verkligen ihjäl dig.

Imorn ska vi till WB! Hänga med Gilmore girls och äta på vänners café. Här är mest kort från venice, som för övrigt var något av det coolaste ställen jag varit på. När jag ser någon RIKTIGT riktigt snygg människa ibland så hugger det till i magen. Sån känsla fick jag där. Folk cyklade runt, åkte bräda, gick runt och dansa och åkte inlines. Kan ju bara betyda en sak

Nu ska jag duscha och hopps att de andra fixar maten under tiden, heh. HA DE! RSS 2.0