tyskland och L.A

 
godmorgon onsdag!
 
igår var jag i det gula varuhuset tillsammans med några jobbarkompisar, så kul. vi drog direkt efter jobbet och vi var väldigt effektiva måste jag säga. alla visste vad de skulle ha och så fort har jag nog aldrig handlat där. 
bara bra grejer, fast det säger man väl alltid..
hem vid halv 10 och gick direkt och borstade tänderna. var SÅ TRÖTT för har sovit väldigt lite timmar de två dygnen innan. kanske 9 timmar totalt? sååå...sömn var ett faktum. vaknade vid halv 7:30, gormade lite och sen somade jag om och vaknade vid 10 nästa gång. trött som ett troll, men så fort man gick upp och började fixa lite så blev de bättre.
 
i förrgår var jag och kollade på en annan lägenhet förresten! kan ha varit den roligaste killen jag träffat på länge, helt flummig och pratig och väldigt trött. ringde honom när jag stod utanför porten, så svarar han inte? livet, tänkte jag. sen svarade han efter andra försöket, väldigt sömnigt. visade sig att han jobbar skift och hade somnat i soffan. hursom, så var hans lägenhet jättefin och jag hade verkligen kunnat se mig och Bows bo där.
men jag älskar min lilla lya och området..plus att hyran var högre, såklart. så har tänkt lite fram och tillbaka och på vad jag vill göra den kommande tiden, så mer pengar till att bo känns inte så lockande. även om jag gärna vill ha liiite större...men det kommer!
 
 
annars så är tyskland bokat och klart! johnpe bokade hotell häromdagen, så vid påsk drar jag, pappa, johnpe och emol ner till Hamburg och gör staden osäker. ska bli mycket mysigt! 
och när jag kommer hem därifrån är det inte långt var till L.A!!!! LIVET, det kommer bli så roligt!
 
nu hoppas jag också på att jobbet ger mig sen semester, come on work!
 
dags att packa upp kassarna från ullared, hejjjjj!
 
 
 
 
det ska vara rättvist uppdelat i hemmet, johnpe skötte strykningen och jag gjorde inget vettigt. 
 
 
 
 
 

Onsdag 22 mars

Godmorgon onsdag!


Idag är jag ledig! Ska gå på fotgrej och till frisören, bara "ta hand om sig själv" grejer, rätt så skönt. 
Tappade precis telefonen rätt på Bows huvud, dags att ta tag i dagen


ha deen katts öga

 
kommer ni ihåg kaoset jag hade när Bosse precis hade flyttat in? när hans öga var helt rött?
det har hänt igen!!
 
det ser likadant ut som förra gången och han kisar när han kollar ibland, fast inte hela tiden..
har googlat. ska vänta 24 timmar och sen ringa en djurvän som kan kolla på honom. 
dock gick de över förra gången, sååå jag är faktiskt ganska lugn. nu när jag kollar på honom så har faktiskt ögat redan blivit bättre........
eller? nu kisar han igen
vafan bosse
 
 
jag har tagit ur min tungpiercing förresten! efter 5 år tillsammans var det dags att säga hejdå. detta skedde pga förhoppningsvis kan mina tänder gå tillbaka till det normala och att jag slutar trycka min tunga upp mot gommen. gör det heeela tiden. aldrig tänkt på sålänge jag haft piercingen... 
jag håller tummarna att jag slutar med det och också att det är därför jag har problem med huvudet? att huvudvärken ger sig när nu mitt tix gör detsamma. får nog ge ett beteende som pågått i 5 år lite mer tid än två dagar...
vill helst sluta nu dock. både käkarna och tungan spänner jag massor har jag märkt. tänker nu på detta dagligen och försöker slappna av. de ska gå!
 
 
har dock ersatt piercingen i tungan mot en annan haha, och mamma är storförtjust! förmodligen schnat också
 
 
 
 

Mars 10

Wadduuup bloggo!!

Hur gött med sol? LIVET! Älskar att sluta kvart över tre. Vi har haft nya schemat nu i två veckor och tyyyyp nu har jag vant mig. Nästan iallafall, mycket bättre. 
När man ätit lunch är det typ två timmar kvar, då är det inte många sura miner.

Ikväll kommer några från jobbet hem till mig, så jag måste städa. Ska försöka berätta för Bows med så att han kan känna sig förberedd. Sen kanske gå ut i solen lite? Om jag hinner. För annars tar vi det imorn, då blir det piercing och brunch! Och på kvällen hem till Mildos! Maria har fattar grejen

En dagHaha Maria är bäst.
Livet på jobbet. Att ha egna möten och undvika arbetsledarna när man är "klar".google is the shit

 
det knackade precis på en gubbe på min dörr och frågade mig om grannen brevid heter Vanessa?
ööh...inte vet jag?
dock ganska hemskt att jag inte vet. vet bara att det bor en äldre man och kvinna där. vi har pratat några gånger, fast har aldrig sett mannen..
hm. tråkigt också att man direkt tänker att det är något misstänktsamt? kanske bara var några hyggliga bekanta som letade efter Vanessa..
frågan fortsätter.
 
 
jag är hemma idag och var hemma igår från jobbet, min mage mår inte så bra.
något som dock är livet är att jag och dagny har bokat resa till L.A. längtar så mycket! 
vi bokade resan och var uppe i det blå, tills kvällen när dagny stresssmsar och då har insett att vi är borta över ett bröllop som dagny är bjuden på och där hon ska vara brudtärna.........
som tur var kunde man avboka resan inom 24 timmar och allting löste sig. så nu blev det två veckor innan det gamla datumet bara, woho!!
 
 
ska ut och ta lite luft och sen bege mig mot lilla staden.
 
 
schleten elin och halvtrött katt
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0