Ibland INTE LIVET

När man kommer hem och katten har bajsat på golvet/mattan för att han inte är hundra med den nya lådan :):):):):))))))Blev jätteglad :)))))))))))) 
Kan hända att vi lägger oss osams ikväll. Jag sitter och surar på badrumsgolvet och han ligger en aning bit bort. Bra drag Bows
Vill krama alla
När man får sånt här när man är borta så blir man glad. Också när man får en kram på jobbet av en annan som säger - åk inte bort igen.

Fina människor är livet


en lördag i min smak

 
Hallå bloggo! 
 
jag, pappa, emil och räkan var i malmö idag för att hälsa på ena storebror och Marielle! hur mysig dag som helst. har även insett att mamma och emil verkligen är släkt, då ingen av dom har vidare koll på farthållaren när de kör bil. sen att jag kanske tillhör den kategorin också är en annan femma...
 
jag fick låna pappas bil sen efter han, räkan och emil lämnats och jag hittade en parkering här utanför mig!!! är så nöjd. håll tummarna nu att man får stå där och att jag inte har en gul lapp på rutan imorn. 
känns som att jag varit ledig från jobbet rätt länge? var nog för att jag fick gå från jobbet vid halv tre i fredags, eller ja, igår. om jag var nöjd? SÅ in i. jag var en av dom man helst ville tappa en pall på för att sluta vara så mallig. 
haha dock välte jag nästan med en truck rätt på torget där alla ser en så jag kanske fick mitt ändå..karma kallas det va?
 
 
efter jobbet och efter att jag varit hemma och glassat lite så mötte jag upp dagny och paghold för att dra på quiz på andralång! roligt att mallan hade skrivit innan i gruppen och frågat om någon skulle ut, jag sa andralång och hon också men inte vilket ställe. 
vi kommer dit, vilka står inte utanför om inte mallan, pontan och hubbe? blev en väldigt bra kväll detta. jag och pontus bestämde att vi ska pierca näsan tillsammans också! så jag ska boka tid.
och sen när vi får lön ska vi köra en ny ölkväll med alla. det blir väldigt fint
 
nu är det inte långt kvar till Åre!! på onsdag är det dags! måste packa ihop allt och kolla så att allt är med...väntar på packningslista från mildos. vill inte heller frysa, vilket jag gjort nu i två dagar bara här nere. snälla, sluta vara så kallt eller? ska sno med en overall från frysen på jobbet och åka i den. är lite nervös över att åka bräda, men det ska nog gå bra! kan inte göra mer än att skämma ut sig hundra miljoner gånger, och vadå! alla har väl varit nybörjare........
 
ska försöka hålla kvar pappas bil till på måndag. för då kan jag lämna bosse hos mamma och bengt samtidigt. 
"han klarar sig, han kan vara ensam tills du kommer hem" säger emil.
MÅ SÅ VARA meeeen vill inte att han ska behöva vara ensam... ska nu klappa på honom extra innan vi skiljs åt.
 
GODNATT KOMPISAR
 
 

Sant

Kort och gott. 


Bows

Det bästa 2016
RSS 2.0