Tidigt pass

Godmorgon tisdag! 


Idag är första dagen med tidigt pass på jobbet, vi kommer från och med nu jobba från 6:30-15:15. Hur gött som helst att sluts tidigare, men det var inte lajvet att gå upp imorse, haha. Sov oroligt med. Men det gör jag alltid när jag ska vakna tidigt, rädd att försova mig.
Så inatt blir bättre! 
Är ingen pratare på morgonen, gick förbi Maria på bussen haha. Men fick förklara vad jag är för morgonperson, och gick med på att sätta mig bredvid henne om jag fick lyssna på musik...
Jag har två ledighetlappae att lämna in på jobbet, livet! Hopps allt går vägen


HA EN BRA TISDAG EVERYBODY ALLIHOPA


Hahah, intern taskighet mot Maria såhär i gänget. Bäst...

 
godmorgon lördag!
 
igår så var det någon slags AW med jobbet, gick dit men var inte alls med i spelet.
farfar gick bort igår på förmiddagen, och jag pratade med min pappa och det var jobbigt att höra honom ledsen..skrev lite med bröder också. 
vi var och hälsade på farfar i måndags, och är glad ändå för pappas skull, att vi kunde åka dit och säga hejdå. för det blev det ju.
 
nä, så jag var med igårkväll men som sagt, inte på topp. så vid 11 tiden bestämde jag mig för att bege mig hemåt. kände mig tom typ? vet inte om jag inte känner mycket eller om jag känner mycket. konstigt det där.
och att det var jobbigt att höra att pappa hade gråtit osv..han hade ringt till emil och bara börjat.
 
idag ska jag hem till min kusin och träffa hans dotter för första gången, ska bli mysigt. sen har jag bjudit in mig själv på middag hemma hos mamma och bengt.
ska innan ringa mormor och morfar och bestämma när jag kan komma upp och hälsa på..
är så glad att dom två finns och att dom är som dom är. går inte att beskriva. att veta att dom älskar en och bryr sig om en, är värt allt.
 
 
ja hörni, många känslor i ens kropp finns det allt.
såna här dagar har man ju med.

!


Detta och fem andra fick Bosse på fall igår. #stjärna nu


gott hängggg

 
HALLÅÅÅ
 
sikken bra helg jag haft! 
vi på jobbet hade bestämt oss för att göra staden, så i fredags kom folket hem till mig! inte alla, men en bra grupp. milding och ekelund hakade också på, hur kul som helst. de drack inte för att de skulle upp och spela match/åka längdskidor dagen efter. så glad att de var här/stannade så länge som de faktiskt gjorde. de ballade ur rätt fort. ungefär när Birks kom genom dörren? så rolig liten tjej...
 
hon fixade drinkarna för kvällen, alla kom hit och vi spelade någon slags TP och musikquiz som Gurra höll i. någon gång tog vi en taxi och dansade till salsa tills klockan slog 3 och de sa åt oss att gå hem.
 
vet att jag sagt det innan men får inte nog, fyyyfasen vad jag tycker om mina jobbarkompisar. nu har vi verkligen blivit ett gäng och det är så kul. 
"varför gör vi inte detta varje fredag?" sa Birks. 
jadu, vi borde ju börja.
sen älskar jag att alla fungerade ihop, har dock aldrig tvivlat på det en sekund. nu ska jag bara fösa ihop alla fina på jobbet med alla fina utanför jobbet. kommer bli fest!
 
på lördagen hade jag bestämt med Dagny och Millsson, och de fick sin vilja igenom - vi skulle ses ute på lite öl. jag försökte få fram att vi skulle stanna hemma och äta godis, men gick inte. dock var pepsi min kompis denna kväll, mycket bättre. 
millsson och dagny 4-president förresten, livet.
 
ikväll har jag tränat och städat läggan efter helgens bravader, nu kokar min tomatsoppa och Bosse sitter framför mig på köksbordet och stirrar på mig.
 
 
älskar folk som ger en energi!
 
 
 
 
 

katt

hahahah har precis filmat Bows när han jagar fåglar och fiskar på tv:n. synd att man inte kan lägga upp videos här, bästa snapchat storyn på länge.

Lite blandatttt


Ni kanske inte vill se inlägget om Bows och hans affärer mera. 

Så atte här är lite bilder från senaste
RSS 2.0