mycket text om mycket olika

 
hejhejhej allihopa!
 
haha, hade en sååån dålig morgon idag, ojojoj. kände ganska direkt att nae, jag är inte hundra och detta är inte min morgon.
hela historien -  när jag ska plasta av en pall så pajjar jag ett paket proviva så att det bara forsar ut juice. såklart var det ett paket längst ner, så fick fort som fen plocka av de översta och flytta på paketet.
 
sen åker jag iväg och ska sätta upp några pallar i ställaget, vilket nästan slutar med att jag välter alla tre. borde gått av trucken här, men åker vidare. fixar med några kvarg, och välter ett paket mot trucken så det är gojs överallt på både mig och gafflarna. livet, kände jag redan här.
ÅKER VIDARE och ska fixa med gräddfil, där hela pallen är sne från början pga plastningen.
kommer för nära ställaget när jag ska ställa in den, och drar ut pallen igen. då välter ca några stycken och faller till marken. gräddfil överallt. LIVEEEEEET vad är detta
 
jag suckade en del och satt kvar i trucken en stund. men adam, min värmländska vän, var där så vi garvade mest åt allt.. orkade inte med mig själv denna morgon. som tur var, blev det bättre efter allt detta. då hände det inget mer...tror jag.
 
påtal om adam så kommer hans tjej Julia ner på onsdag och ska överaska honom! men han jobbar kväll, så innan han kommer hem ska hon hänga med mig och bows! det blir kul!
 
annars så ska vi äntligen ha malins babyshower imorn!! en av mina favoriter på jobbet ska bli mamma om ca 10 dagar, och hon har ingen aning om vad vi fixat ihop! vi är några från jobbet och sen några andra kompisar som ska ses hemma hos en tjej och fixa iordning. sen ska mallan och hennes fru komma dit och SUURPRISE! kommer bli så kuuul
 
 
höll på att glömma! johnpe skrev förut och berättade att han blivit fastanställd!! grattis grattis grattis bror, det löste la du! nemas problemas du är bäst
 
 
 
 
 
 
 
 
nu sover vi folket, godnatt! 
 
 

Mat tyska

Kan inte vänta hur länge som helst på mat.


Hi

Hallå hallå HALLÅÅÅ

Är påväg hem från yoga! Julles syster höll i passet.
Innan passet började:
- wah! Man är barfota OCH FÅR FILTAR! Bästa passet EVER!
Carro var nöjd.
Det var ett skönt pass, sånt vill jag gå på mera.

Annars? Varit ledig idag. Steg upp vid 7 och slängde in mina jobbkläder i tvätten. Somnade sen om efter pastan gått till jobbet, och höll på att glömma mina kläder..
Vid 10:40 skulle Bosse till veterinären.
Allt gick bra och jag är såååå nöjd över min lille sambo!!!!! Bästa ever. Veterinären snackade dock halv svenska/danka, så jag gissar ju ganska mycket. Men han såg nöjd ut och sa att Bosse var en mysig katt.
Att han ääär, sa jag och flinade fult och nöjt mot Bosse.
Nu ska han äta dietmat i någon vecka!

Hahaha men han var sååå sur när jag tog upp buren. Bur = inte bra nyheter.
Satte sig i köket och såg sur ut. Sjöng sen några mjaoande rader på bussen, men överlag gick det mycket bra!

Är så nöjd över mycket idag! Att både morfar och Bosse mår bra, såå livet!
För när jag kom in i väntsalen satt en tjej där och höll på att få ett dåligt besked av en veterinär om hennes katt.. Och hon var jätteledsen verkligen.. Usch!


Ingen annan

GODMORGON

Igår var det inflyttningsfest hos Gurra från jobbet. Satt och tittade på tvn där musiken kom ifrån, så ser jag Nibla och Ikhana - ingen annan.
- vem har satt på den här?!
Gustav - jag! Dom är as bra, jag såg dom på way out west
- japp, dom äger. Det är min kusin!

Sååå STOLT! Haha det var så grymt, hallå hallå lyssnar du på Ikhana? Well Done av er! Att se det när man kommer in på en fest / livet!


Var jättekul igår, något som var mindre kul är att jag la min telefon i min väska, som jag hängde på Ivar, och Ivar föll till marken.. Så min mobil är sprucken nere i hörnet......

Nog om det! Ladda om för idag springer Milding och Emol toughest!! Dags för att inta hejjar position!


Far & dotter

Pappa ringde ikväll.
- vänta, vi ringer på FaceTime istället! Sa jag.
Sagt och gjort.
- flyttar man bara mobilen när man ska filma något? Ser du hundarna nu?
- ja pappa <3

Så mysigt.


RSS 2.0