livet en onsdag i november

 
HALLÅÅÅÅ bloggu
 
läget? jag mår fint! förutom halsont.. vad är detta egentligen. får det så ofta? kommer som ett brev på posten. "jag är aldrig sjuk" nä må vara sant, men fasen va ofta jag har ont i halsen. inte ok..
såg ett recept på en dunderkur som jag ska fixa nu och ta en shot, kanske tre, av varje dag. får hjälpa detta imunförsvar mot alla elaka baciller som härrjar runt i världen.
 
igår var jag på bio med mickan från jobbet! hon har varit lite nere det senaste, så frågade henne om hon ville hitta på något. vi kollade på bridget jones, den tredje filmen. haha så bra, "en riktig må bra film" som mamma skulle sagt. det var en fin tisdag! kom hem och hängde med pastan, snackade ihop oss sen senast vi sågs. 
 
jag var också på brandutbildning med jobbet igår. en go brandmansgubbe kom till jobbet och snackade om eld. vi fick testa på att släcka en liten eld och sen släcka eld på en docka med hjälp av en brandfilt eller vad det heter. kände mig som världens hjälte och att inget kunde stoppa mig. fast när det väl kommer till kritan är jag nog inte så kaxig, ville ju knappt hjälpa dockan från början.. eld är läskigt. det går så himla fort! fick reda på att i väggarna vi har på jobbet så är det något materiall som jättelätt börjar brinna. jaha, tack för den. 
sen när jag skulle gå och jobba som vanligt så ser jag mallan!! hon är tillbaka på jobbet efter att varit hemma i två veckor med sin nyfödda prins! var så glad att se henne, så bra att hon är tillbaka. på tisdag ska jag få åka med henne hem och hälsa på Elton! ska bli mysigt! 
 
om jag ska försöka ta tag i denna dagen kanske..bara myst runt. ätit frukost, gosat med bows. ska iväg och träna litegrann bara, sen städa, göra matlådor och sen vid halv fyra är det dags!! tattooo time!! (det är nu mamma säger - VAAAAA!!!) 
 
 
HEJHEJ
 
 
det må vara bossehår överallt i lägenheten, på alla kläder och i/på  allt man ska äta men det spelar ingen roll,  jag älskar ihjäl dig 
 
 
 
 
 

nyvaken osv

 
goodmorgon onsdag!
 
nu var det längesen! vad har hänt sen sist? 
några från gänget var här i fredags och vi var på gretas på halloweenfest! marre från mitt jobb var också med, så roligt! ramlade in genom dörren klockan 06:00. dygnat på den. det var härligt. satt inne hela lördagen, förutom när jag gick och köpte pizza, haha.
 
har lämnat in min telefon med. den har varit borta för länge nu..vill ha den tillbaka. snackat med försäkringsbolaget också och allt gick bra där. kom igeeen siba, hoppas ni skriver idag att telefonen är lagad och redo att hämtas.
 
nu ska jag äta frukost, sen gå och träna och sen till stada! bra ledig dag. 
 
 
 

RSS 2.0