Äpplet faller inte långtSådan mor, sådan dotter.WEEEKENEWNDDDD


Haha okej slut på ledsamt inlägg!
Nu något roligare - andralång och summerburst! Bästa helgen på länge
Plus att Milding, Julle, cmåne och Ekelunds kompis Alex från Australien är här och hälsar på! Han har varit med hela tiden! De sa alltid när de kom hem från resan - du kommer gilla honom jättemycket!
Alldeles riktigt, han var grym!!


BILDERRRRR

Ibland behöver man gråta

Alltså.. Fyfan.


Kommer hem, kollar bosse. Då är hans ens öga svullet, tycker jag. Kollar, tar kort och bryter ihop. Ringer mamma som lugnar mig och säger att det förmodligen inte är något. Jag blir lite lugnare, men när jag lägger på bryter jag ihop fullständigt. Jag har alltså haft Bosse hos mig i en vecks, och mitt hjärta bara rinner utan kärlek till denna lille lurv!! Jag vet, så löjligt tycker vissa, men det är så sant. Jag vill vara med honom hela tiden och när jag såg att något hade hänt honom så visste jag ej vad jag skulle göra. Hade nog med trötthet och att jag inte gråtit på ett tag att göra med, men det där var droppen. 

Skrev också till hans uppfödare och skickade bilder och hon tyckte det var konstigt. Men efter ett tag blev han mycket bättre. Han tvättade ögat mycket också så var nog därför det var lite svullet... 
Och nu är det som vanligt.

Det jag ville komma till är - hur i hela världen kan man skaffa barn? Jag blev så omskakad av en liten krabat jag känt I tre veckor, tänk då ens egna barn? Jag och Emil pratade någon gång om det, om något skulle hända räkan.. Fyfan. Vad gör man?  Hur fan fortsätter man?emil sa - det kan man ju omöjligt göra. Älskade finaste bror. 


Så jävla mycket skit det finns här i världen? Så mycket ont..  
Jag är helt slut nu efter att hulkat.
Och då börjar jag tänka på massa ont såklart. 
Jag önskar att inget kunde hända barn, ens mamma eller pappa eller någon nära. Usch.   

Djupt inlägg, kan väl avsluta att man INTE ska gå runt och tänka såhär och det gör jag inte, men ibland kommer det.
Sen får man inte glömma allt det fina!! Det vinner ju ändå över det onda 


Sånt här fint t.ex. ❤️Eller sånt här fint. Somnade på pastan igår. Vaknade och hade fått denna 


Bosse och hans gråtande matte. 


Bosse fatta inget. Tyckte jag var knäpp.
Nä.. Riktigt ledsamt ikväll. Fast nu känns det bättre. Bosse mår bra, familjen mår bra och jag mår bra. Hopps ni med kompisar för ni är ju ändå en annan familj med till mig.

Nu ska jag lägga mig och sova i min nybäddade säng. Önskar att alla hade en egen nybäddad säng att sova i.. 

Godnatt folk!19 maj 2016

 
 
 
 WHATS UP bloggish och alla polers
 
var det längesen? minns ej. haha skrev väl om Bosse såklart, well här kommer mera!
 
Jag och madre åkte och hämtade hem honom i tisdagskväll, och hemfärden gick hur bra som helst. lite mjaoande, men inget mera. det är väldigt mycket nya ljud här hemma för honom så han gömmer sig en del under sängen, speciellt första natten. sen är jag som jag är och vill att allting ska funka prima med en gång, men måste ge honom tid. men igår och idag har det funkat mycket bättre! när jag kommit hem från jobbet har han kommit fram, inte dirket men iallfall kommit fram. första dagen låg han under sängen länge.
jag känner mig typ nykär. hahah. kanske inte rätt ordval, men jag skyndar hem från jobbet bara för att få träffa honom och se att han är okej! nu har det bara gått två, snart tre dagar, men det känns hur bra som helst. min mörkgråa soffa blir förövrigt vit hur snabbt som helst. han fäller något så in i, blandning av stress och vinter/sommar/nykastrerad päls.
han äter som han ska och hittar lådan finemang! är ju ändå en oroa att han ska gå bananas och bajsa på väggarna, men peppar peppar, inte än. och hoppas aldrig.
måste ringa runt till veterinärer imorn, för det är något med hans tänder. sen ringa och försäkra'n. 
 
alla på jobbet är så goa. jag har nog tjatat om katter alltid, och speciellt om Bosse dessa senaste två veckorna. och de bara låter mig mala på, frågar massa frågor och är så glada för min skull. gillar dem.
 
nuu har jag nog tjatat klart...beredd er på mycket Bosse snack, min sambo. 
 
annars? har haft utbildning på jobbet denna veckan, med höglyftartruck. och det har gått jättebra! föreställde mig att välta alla pallar och köra in i stellagen, men peppar peppar så har det funkar väldigt bra. och det är roligt! dock skrämmande när man ska lyfta ner en helpall från T-nivå eller facka in den. det är läskigt.
men säger det igen, folket på mitt jobb äger. de skojar mycket om att de ska akta sig osv osv men alltid med glimten i ögat, och när jag fixar något så säger de snabbt BRA ELIN!! då blir man nöjd. dom är nästan lite för snälla. älskar dock jargongen.
en som heter gustav frågade mig när jag hade tagit ner en pall från T-nivå
- hur bra känns det nu?
först då andades jag ut efter att hållt andan hela vägen, haha. men det känns bra fan! det går sakta, men hellre det än att tappa något. 
 
jag var inte ledig i onsdags, så har min lediga dag imorn istället! fredag, lördag. två dagar efter varandra, livet! och min helg kunde inte börjat bättre, för idag skrev jag på papper för fastanställning! så den 7 juni blir jag fast, woho! känns hur bra som helst!
 
nu händer något där ute i trappan, Bosse inspekterar med stora öron.
 
HEJHEJ KOMPISAR!
 
 
 
 
 
 

Maj 10

JAPP så att detta är Bosse, blir 8 år den 16 maj. I lördags var jag och pastan och hälsade på honom, och såklart blev jag förälskad. Blev dock kär i alla katter där, ca 20-25 stycken, några kattungar och några vuxna. 
Så på tisdag nästa vecka ska vi hämta hem honom!!! Så djävulskt mysigt, och jag hoppas att han kommer trivas hos mig! 

När vi träffat Bosse var vi såhär nöjda. Och jag har ju fått låna ett par glasögon, såhär ser jag ut då
Älskar förövrigt våra olika hudtoner.Igår åt jag sushi med dagny D och tydligen ett hånglande par! Vet att alla säger det men VILKET VÄÄÄDER, älskartttSå när vi har rast på jobbet passar vi på att suga i oss så mycket sol vi kan. Gött med termobraller och underställ. 
Här är Marielle och Annie! 


Imorn är jag ledig! Ska läsa bok, raka benen och sen på eftermiddagen åker jag och Madre till det gula varuhuset för att köpa alla grejer till Bosse! Just nu finns inte nått! En del dagar, och så var det maj


TISDAG och ledig imorn, yees!

Lite om vad som hänt det senaste!


Sigge var här igen, så jag var nöjd. 


Hahaha så jäkla söt! Den 12:e kommer han tillbaka igen, Mysen.

Jobbade över mycket förra veckan. Jag och Viktor var fighters och nöjda med våran insatts. John och Marielle med, fast åt pluggsidan.


Detta är så roligt för att exaakt såhär brukar John och Emil skriva, med "eller? Eller? Eller?" I slutet av varje fråga. Pastan väljer sakta men säkert deras sida.
Sen var det ju överraskning för Daniel! Vi körde go-cart och sov över i Halmstad!


Milla sov mittemellan mig och pastan. Som en familj

Dagen efter kvällen före! Frukost ❤️❤️ völdigt fashion bild på uppäten mat.I lördags fick jag följa med hem till Sanna och Felix! De har byggt hus och ska snart flytta från lägenheten, så det var sista festen! 

På söndagen klockan tidigt följde jag med Richardo och Millsson till flygplatsen och tog deras bil därifrån. Som jag fick låna tills jag ska hämta dem imorn! Så snällt!
Sen hade jag och pastan en av de mysigaste kvällarna på hela året. Vid sjön, i solen. Efter att ha legat inne hela dagen........... 
Nu ska jag strax hämta tvätten, sen iväg till affären för att handla ingredienser till räksoppa! Imorn ska jag hämta Millsson och Richardo på flygplatsen och sen hänga med Madre och räkan i Slottskogen om det är fint väder!


RSS 2.0