Varma landet till malmö

Hallo allihop! Semester ÄGER. Livet.
Igår kom jag hem från det varma landet, varit där sen lördags. Livet där ändå. Bara bada, äta, prata med mormor och morfar, plocka hallon, åka båt, träffa släkt. En dag var jag, mamma och mormor i Karlstad och hade det mysigt. Ingen nöd på mig.
Sånt här man ser tillbaka på sen, när det är lite kallare i landet.

Hem och packa om! Just nu är pastan iväg och hämtar en bil vi hyrt, för idag åker vi ner till johnpe! Stannar till söndag eller måndag, ska bli mysigt!


Semester igen

HALLÅÅÅ blogga!!
Semestern gick på i fredags! Halleluja moment för mig! Men snart skulle jag bli skjuten i foten för att vara för mallig och glad.
Åkte i tisdags iväg på pastans överaskning, vi tog tåget till Stockholm och satte oss i en taxi. Pastan visade taxigubben en lapp med texten på vart vi skulle och sa "men det är en överaskning, hon vet inget"
- JAHA, ni ska till Birka!!
Hahaha mupp taxigubben...
Men så var fallet, han hade bokat en svit på en 24-timmarskryssning! Jättemysigt och världens finaste utsikt från hytten!
Vi hade jättemysigt, men jag började dock känna mig lite kass på tisdagskvällen men valde att putta det åt sidan.

Men de va inget att göra något åt. När jag kom hem på onsdagskvällen var magsjukan ett faktum, eller förmodligen har jag ätit något som jag blivit kass av. Käkade grillad buffé i söndags.... Jippie
Så har inte varit asglad, lite butter att detta händer på semestern.
MEN NU! Nu fen får de vara nog. Nu är jag frisk! Så nu är semestermode back on!! Den var bra, sen försvann den, men nu är den tillbaka!!!

Brände mig något så in i på båten haha!

TACK pastan för en jättemysig och kul början på semestern!!! Det gjorde du bra <3


fredag

 
 
WADDUPPP
 
fredag och leeedig!!
 
att ha jobbat kväll denna veckan har ägt. ibland känns det inte ens som man jobbar? man åker bara runt och fular sig. igår satt jag i en halvtimma och pratade med arbetsledaren Fia. livet!! hon borde bli boss, har sagt det till henne och hoppas hon sätter planen i verket.
 
om en stund kommer räkan, anna och emol hit! vi ska till slottskogen och spela kubb och kolla på älgar. sen klockan 4 ska räkan ta hål i öronen!!!!!! så exalterad faster. har hört dock rykten om att hon backat ur andra gånger, så jag ska göra mitt bästa att det funkar denna gången. om hon vill såklart.
 
sen ikväll träffa en del av gänget!
 
 
GODMORGON SIMBA
han älskar mig sådär när jag gör såhär
 
 
ser sur ut, men rätt nöjd
 
 
 
 
 

Snart

Lite från senaste! Igår hade vi datastopp på jobbet och det fanns inga uppdrag, då lekte vi brännboll istället. Och Marielle tappade pallar. Får jag ens läggs upp dessa foton egentligen?

Var hemma hos Milding i fredags med henne och Mallan!

Och Bosse har blivit maskot på mammas jobb. Efter veterinären åkte vi dit och hälsade på. Alla som gav honom skinka blev hans vän.
Tog sen över Ankis stol som en bows. ;)


Kommer bli brA

En kollega på jobbet frågade
- Elin! Hur länge ska du ha semester?
- fyra veckor!
- men ååh va härligt! Vad ska du göra?
- jag ska leva life.


Och nu är det bara 13 dagar kvar!!!!!!

Typ sånt här och mer


RSS 2.0