Rädda mammorna säger han.. rädda mig

OKEEEEJ det har varit så mycket jul. En mysig julafton med nästan alla bröder, 8/10. Mamma och Bengt får ett plus också. Så mycket god mat och bra program på tv burken. Julklappsspelet var också skoj, hej och hoj.


Hade inte så mycket mer bilder förutom på Bosse märkte jag nu, haha. Som vanligt då. Marre fick inte börja tidigt dagen innan julafton och skrev ett roligt rim. Alinde hade julspirit på jobbet och var fin dagen till ära. 

Nytt år snart. 
Heja heja. Nya tider, carpe diem, ditt bästa jag fånga dagen, fånga drömmarna och rör på dig.
Ungefär så. 

Nu satte sig en fullgubbe jämte mig på bussen vafan är oddsen.. ska byta plats nu. HA DE! 

20 december

 
waddup gang!
 
om några dagar är det julafton. konstigt, har noll julkänsla. kanske har försvunnit iochmed att man tydligen blivit "vuxen", eller så har dagarna bara smält ihop och man varit mest på jobbet. hoppas på det sista. om man blivit vuxen är nog en diskussionsfråga, eller att man bara tycker det är olika när man är där. 
 
 
LITE BILDER
 
igår var vi hemma hos mallan och hade julemys! jättemysigt och mycket gott. carro passade även på att rädda mitt liv. jag åt en macka och satte i halsen, rejält. fick ingen luft alls och reser mig upp, börjar gå omkring. de andra fattar inte vad som händer förrän efter en stund. det var så VIDRIGT, fick början till panik när jag märkte att jag verkligen inte fick någon luft. carro sprang fram till mig och började krama om mig och försöka putta ut biten i halsen. men då kunde jag precis få bort den, och började hosta. skrattade bort det lite då, men tänkte efter mer när jag kom hem. det var riktigt äckligt ju? skrev med carro idag, hon skrev "det enda jag tänkte var DU FÅR INTE DÖ" carro är bäst, ingen protest! tack kompis <3
 
sen en bild på majkel och schnat, var hemma hos dem förra veckan! lika fint som alltid. sikka snillen dom två är egentligen, kan lära många ett och annat.
 
sen var det lucia! räkans klass körde sin egna version och kusin lisa skickade ett kort på mormor som var på hennes jobb och var lucia! finaste.
 
 
imorn är jag ledig och ska till ullared med millsson och fixa klart alla julklappar!  men nu ska jag städa hela lägenheten och tvätta en massa. SES
 
 
 
 
 

folk är kul

 
 
vad jag älskar mitt jobb!! eller vänta, rättare sagt - jag älskar personerna där!
för snart ett år sedan började jag jobba på lagret och kände mig inte hemma direkt. kommer ihåg (och har läst) att jag ville börja på ett annat ställe och trivdes inte så bra. 
som saker kan ändras..plus att man måste ge saker lite tid, heh.
pratar med folk i alla olika åldrar som åker runt på det där lagret och det äger? dom äger. kan fula mig och bara vara som jag är, och vi bara har as kul. dagarna ut och in inuti detta betonghus. man bara åker runt och fular sig, det är livet. vi snackar alltså folk från ålder 18 upp till 60. klart det finns en massa som inte riktigt har alla hästar i stallet, men de flesta äger mitt liv. 
heja dom!
 
 
annars så någon annan som äger är Julle som i lördags hade hem oss hem till sig för julmys! hade gjort SÅ fint och så god mat!! jag fick med mig hem så jag kunde ha på jobbet dagen efter, livet! folket på jobbet blev också glada för de fick bullar. julle hade också printat ut kort som vi fick i ett paket när vi skulle sätta oss, tack tack julle!! har satt upp några på kyskåpet och reten ska upp på väggen!
 
imorn är jag ledig och ska till frisören! ska bli hällja. sen ska jag förbi tatueringsstudion och visa min tatuering, och sen till dagny som flyttat in i sin nya lägenhet! bra ledig dag.
 
nu ska jag äta något och gosa med Bows, snart kommer mamma och bengt och hämtar mig så åker vi på julkonsert! 
 
 
 
HEJJ
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0