Efter semester

Hallå bloggen!!! en del som hänt sen sist.. Semestern är slut, det var som ett långt sommarlov!! Såå gött! Avslutades i Budafest tillsammans med mildos, kunde inte varit bättre!

Sen har vi hängt med gänget, och jag har fixat naglar. Var modell för en tjej som skulle träna sig inför sitt prov, och i början var det JÄTTESVÅRT att göra allt. Men har haft de i snart två veckor nu, det är fortfarande svårt men blir enklare och enklare!
Jag och pastan var ute och cykla/åkte bräda, och vi har varit på släktkalas hos Gabbe!

i måndags så gick jag hem efter halva dagen, och varit hemma sen dess. det är såååå trååååkigt att vara sjuk... Men nu börjar de bli bättre, så snart tänker jag lämna hemmet. Pratade på Facebook med räkan igår i ca två timmar, skönt med sällskap. Sen har Bosse fått vara sällskap


Malmö och ändå en vecka kvar

Hallå folket! Semester passar mig bra. Känner att man tagit det lugnt, varit iväg lite och bara haft det gött.
Har lite bilder från senaste!

Var ju i malmö, det var mycket mys!
Plockade hallon, och på den bilden ser jag rejält sliskig ut.
Drack öl på Johnpes uteplats, spelade mycket yatzy och sequence där John var ful och så åt vi ute sista dagen! Jag hade en ny keps och var nöjd. Vi hyrde också en bil ju, och det var guld. Kul för Elin också att få köra lite bil! Hade velat ha en sån vi hade hyrt, jättego att köra! Var sjukaste bilkön på vägen hem med.. Men den slapp vi undan som tur var! Körde lite off på landet och sen var de tom motorväg på resten, livet.

GoGänget har varit här två dagar i rad! Blev en spontan utgång och en bestämd. Gav dem lite föda i lördags så att vi orkade umgås längre tid och hålla oss kvicka. Dagny och jag har hängt, hon och cmåne sov över här från... Vad var de? Torsdag till fredag? Tror de va så.

Sen har lilla familjen myst. Igår la sig Bosse mellan oss och såg rolig ut. Som jag alltid tycker att han gör. Sa precis till pastan att jag är tacksam för att jag får mala på om Bosse hela tiden till honom. "Det är okej pelin, jag tycker ju samma"
Haha tur det. Måste dock skärpa mig, är en manisk katttant...... MEN JAG ÄLSKAR IHJÄL DEN LILLA LURVBOLLEN!!!!!!!!!!!!!

Imorn åker jag, Milding, Carro, Julle och Mallan till malmö! Ska bo på hotell, äta hotellfrukost och mysa runt!

Human, feed me now.


Sanningen

Snapchat ändå.
Tar bild med detta filtret och tänker "cooooool chey, hade kunnat gå i verkligheten, cool cool"

sen tar man fram nästa filter och det ser ut såhär

............. Är inte så cool ändå


RSS 2.0