en bra dagNär jag mår extra bra brukar jag gå runt och nynna eller vissla. och aaaatt jag visslat här hemma ikväll! kom på mig själv med att vissla på teddybjörnen fredriksson! så mår helt enkelt svin bra. har haft en sån skön ledig dag, hängt med daisy, millsson, dagny, madre, bengtsson, tobbe och emil+räkan! kvällens middag var som back in the days, bara att räkan blivit liiite större.


hon ska festa hela helgen. kalas fredag, lördag OCH söndag. så idag övade vi på hur man säger skål på engelska.
sen har hon gått och skaffat pojkvän och det är honom hon ska till på söndag.
- men jag har kollat upp honom, han verkar chill, säger emil. HAHA han är 7, ska fylla 8! vad kan han ha för lurt för sig??

räkan berättade att hon skrivit en låt till filip på 2 stycken A4-blad. vad fasen hette den nu... typ "du är hela mitt allt"
och där kunde faster inte hålla sig utan brast ut i ett asgarv. men det var faktiskt inte negativt menat! hon är bara så fin just nu att jag vill att hon ska stanna där föralltid.
MalmöpeoeuEfter jobbet igår tog jag och Madre bilen ner till malmö för att hälsa på storebror och träffa hans tjej Marielle för första gången! Eller första gången för mig iallafall. Helt klart godkänd! Nu kan dom fortsätta vara tillsammans i lugn och ro, hihi. 
Vi spelade spel och sen slocknade jag och mamma efter två sekunder när vi lagt oss för att sova.

Frukost + lite snack med emol. 


Var och åt lunch på ett ställe med roliga toaletter.Gick runt vid turning torso och hittade en rolig lekplats. Gungade ner John från en hängmatta och sparkade honom sen på benet för att han inte stannade mig när det snurrade för fort, haha.


Sen tog vi med oss johnpe och åkte hemåt! Nu jobb i två dagar,
Sen bio fredagkväll och på lördag ska vi till farfar som fyller 80 år. 


Att byta miljö är liveeeet
Kanske ska flytta till malmö? Börja plugga där, cyklarnas stad.


Men nu, godnatt!


Lörtag


GODKVÄLL!!
Oj, godkväll

Med brallor av mormors gardiner som blev godkända av pastan men halvskrattade åt av vänner bär det av till Julle ikväll för hemmagjord pizza. Får se om de blir godkända där

Hittade denna igår. Sååå snygg!! RSS 2.0