Ye


Mohaha! Idag är det jag som är Boss.
Eller ja, i typ tre timmar iallafall. 

En helg
I fretags så hängde jag och mamma hela förmiddagen. Hon hade kollat synen och jag började inte jobba förrän sent, så det passade fint. Mycket mysigt! 


På lördagen hälsade Emil och kossorna godmorgon. Eller komorron

Jag hängde på jobbet och prova kläder bla. Och skulle ner i källaren och köra upp två stycken jättestora kartonger och var här kluven om dom ens skulle lyckas komma upp. 

Igår var vi i Allingsås jag, Millsson, Pastan och Richard och kollade på alla lampor! 


Måndag och tåg


WADDUUP bloggo!

Måndag den 19 oktober är det idag och livet är gött.
Imorse var det dock inte lika gött. Gick på pendeln kvart över sju, men händer inget. Då ropar de ut att hela centralen saknar ström och inga tåg kan gå någonstans. Jaaaahaja. Så där satt vi ett tag. Tills strömmen kom!
Då åkte vi några meter, sen stannade vi i lisebergstunneln. Jaha. Satt där liten stund, det började rulla igen.
Kom till Lindome, där ville inte tåget mer. Satt inne i tåget i 75 min. Som tur var hade två jätte jobbiga tjejer hoppat av hållplatsen innan och istället satt där ett roligt datagäng killar som var 16-17 år typ. Snackade om hur dom skulle missa matten, skolan, läxor och dataspel. Sen skojade dom om tåget och då skrattade jag i min ensamhet med dem. Var så kul att höra dem snacka om skolan, tog en tillbaka. Okej att matte var det värsta och prov inte
Heller så gött, men kul var egentligen bara förnamnet. Flum dag ut och dag in, heeelt okej. 

Hursom, kom fram till min station halv tio. Skulle varit framme klockan tjugo i åtta....
Men allt var redan fixat när jag kom, stod och pratade med jobbarkompisen innan hon åkte. Och hon hade stått i kö i en timma på motorvägen innan hon kom fram. Sikken morgonSöndag


Frukost med gänget.
Häng med Räkan, Emil och Anna.
Mys med pastan.

En söndag i världsklass Om man har kalla händer har man varmt hjärta


Hallå blöggo! 

Idag var jag ledig och hängde med pappa lite grann. Hälsade på farfar på varbegs sjukhus. 
Ringde honom igår när vattnet inte rann ut när jag hade diskat, stopp i diskhon.
- gå och köp två stycken blanlabla (han sa vad det hette men minns ej)
- ja du menar såna som Mario har?
- ja precis!

Haha. Trodde inte han skulle veta vad jag snackade om. Hursom, så gick det fint. Fixade diskhon lätt som en plätt. Alltid skönt när man kan fixa sakerna själv och slipper ringa hyresvärden. 
Eller ja, när pappa talar om för en vad man ska göra.

Nu - hem! 

Fick med på film när pappa använde termen "selfie" och skratta så mycket 

Lördag-söndag


Godmorgon!
 
I lördags var jag hemma hos dagny och hennes roomie William. Dagny var sjuk så hon låg i soffan och sa ja/nej, när jag rensade hennes garderob. I slutet av månaden flyttar de så det behövdes. Vi åt Thai, pratade tjejsnack och kollade på gossip girl. Tror ej William kan tänka sig en bättre lördag.
Och igår hade jag sovmorgon med pastan. Sen jobbade jag, tog stängningen och sen en sån där bra söndagskväll med pastan.

Älskade alla kunder igår


Gurkan var frågande på Willys?

8 september


Mötte en Go gubbe på bussen. Han hade varit sjöman en gång, sen sa han att han inte ville störa mig mera för jag hade på mig lurarna när han började prata med mig. Sen när jag skulle gå av sa han 
- hejdå! Var nu rädd om dig.
Kan också tas som en läskig gubbe, men icke. Bara go.

Go precis som farmor. Grattis på 80-års dagen vår ängel! 
Såhär plus några år var vi när du var här.
Hade varit häftigt att se dig nu, och du oss 
ye

 
TJENA blogg
 
idag var jag ledig från jobbet, och hade frågat käre bror om jag fick hämta räkan från skolan. och det gick fint!
hade inte sett hennes skola än, bara utifrån. jättefin! jag kom dit och en snäll tjej såg direkt på mig att jag såg vilsen ut och berättade för mig hur jag skulle gå.
går dit, ställer mig utanför räkans klassrum och det tog inte lång tid innan hon kom utspringandes. den KÄRLEKEN till den lille ungen alltså, ojojoj. ibland retar hon ihjäl mig och vice versa, och ibland, som idag, är vi världens bästisar.
dom har riktigt bra skolgård på deras skola, så vi stannade och lekte lite. sen utflyktade vi till fyren, började gå en bit, hittade inget övergångsställe så vi väntade på bussen.
åkte till fyren, åt fisksoppa och satt där i typ två timmar. det var längesedan bara jag och shrimpo hängde, och efter idag är fasterhjärtat åter fyllt.
hade en bild på na, men datorn vill ej sammarbeta så struntar i det.
 
nu ska jag dricka te och kurera halsen innan det slår ut. börjar känna det komma lite men icke, här är det ej välkommet. 
på lördag får jag fint främmat också (är det ett ord eller två?), så får la städa lite med. much löve denna vecka, man mår bra.
 
 
därför får ni en bild pååå......
 
hur nöjd jag är när kylskåpet är fullt.
 
 
 

RSS 2.0