!

El weekendo

Firade Carro schmarro i fredags, hon bjöd på mat och alkohol på forsgården. Generös tjej!! Hur bra kväll som helst, som alltid!  Dansa, sjöng för Carro och hittade på historier till en kille som gick i våran gamma klass att jag, Milding och Malin hade eget företag och skulle upp och fota kungafamiljen. Extremt roliga var vi. Tog taxi hem, och när vi stannar så säger taxikillen: 
- jag känner igen dig... Har inte du glömt din mobil i taxin någon gång?
- ........ Jo...

Kommer hem, sover, vaknar och upp till jobbet. Väcker mamma för hon hade skrivit denna lapp kvällen innan

Tack mamman <3333

Sen ser jag detta


Hela sängen är svart haha. Min klänning hade färgat av sig på mig och jag på lakanet. Snyggt 


I lördags var det släktkalas för gabbe!! Träffade även Eddie och Emmas barn föd första gången, två veckor gammal typ. Nahla heter hon, hur fin som helst. Längtar tills nästa sommar när hon springer runt. Gabbe fick ej så mycket uppmärksamhet på kalaset..haha

Och igår var jag och pastus på loppis där Milding och carros lag stod och sålde grejer. Jag hitta 7 böcker för 24 spänn och pastus en LP skiva och en bricka. 
Köpte även trådlösa hörlurar, fast dock inne i stan. Dom äger!!!! 
Slippa slåss med sladd. Ska bara vänja mig vid att ha såna stora istället för såna man sätter in i öronen.

Skrev med Johnpe och slogs med Johan om johns uppmärksamhet. 

Hejdå fiskmakarn


Älskar älskar älskar älskar älskar Goa kunder!!! Jag vill bara prata med dom hela dagen. Gav en gubbe kaffe gratis, han är här ibland och säljer bingolotter. Och han blev så glad? Tror de va ok för chefen HE HE.

Iallafall.. Sista lördagen här. Har alltid känts WOHO och det gör det ju fortfarande... Men lite sorgligt också. Är ju upp och ner hela tiden. Stunder då man velat kasta fisken på någon och säga JAG GÅR HEM NU och stunder man garvat. 
Dock blir det ju extrajobb på måndagar, fast då är jag ju själv.
Inge mer sleva räkor. 


Min bosniska familj
Ja


Hejhej hallå dagboken 
Här har vi från fredags. Annie och hennes man har skaffat hus i frillesås, och de bjöd in till paryaj. Lika bra som alltid när man träffar Annie, och pauline.
Snackade med frillesåsbor, lyssnade på allsång om frillesås, spelade kubb och beer Pong. En bra kväll helt enkelt.

Lördags hängde jag med Madre och Bengtsson ut med båten för första gången i år för mig. Äntligen. Havet 4-life.
På kvällen störde jag Milding och virres fred och la mig i soffan bredvid dem och kollade på film. Båda två somnade, haha. 

Och igår jobbade jag på nya jobbet i 4 timmar. Känns jättekul!
Sen hängde jag i en park med dagny och sen kom Pontan så gick vi och åt.
Bra helg, bra helg.18 augusti
Första dagen på nytt jobb!!!!! LET's do this good 
Mvh nervös & glad 

En koslig helg.... Ha haaaaa


Hallå mantag.
 Måste visa vilket fint besök jag hade hos mig i torsdags!! Vi käkade lax och drack saft och dagby fick med sig lite av mina kläder hem till sig.Har också haft en fin fin helg.
I fredags gick min arbetsdag ut på att tänka "snart får jag bada snart får jag bada.." Från 8-19. Så runt kvart i åtta låg jag i det fina blå tillsammans med Milding, Millsson, Mallan och Julle. Nöjd elin. Det var inte ens kallt! Vi hade picknick och tjata om livet. 
Efter det sov jag hos pastus för det FINNS INGEN CHANS I VÄRLDEN att man hittar parkeringsplats hos mig efter klockan 16:00, typ.
Och hos Madre och Bengt ville jag inte sova för hade skrämt upp mig själv genom att lyssna på historier om mord som  tjejerna berättade.. Så det hade förmodligen stått en där hemma hos dem och väntat på mig....
I lördags var de jobb. Efteråt åkte ja hem, käkade mer lax, ringde och väckte pastan och vi tog oss in till stan och hängde med virre och milding. Pratade resor, jag åt thaimat och Milding och jag pannkaka. Vi tackade för oss inte allt för sent, det blev Johan Falk men jag såg bara halva såklart för somnade sen mot pastus.

Söndagen Såå hälsade vi på pastus mamma Soili. Tittade på kort när pastus var liten, kändes som Eva och Adam lite där haha. Käkade tacos, åt söndagsgodis och tittade på Johan Falk!! Nu har vi bara en film kvar :| 

Vi gick också till ett naturreservat nära honom, och där pratade vi med kossorna och jag tog 200 Bilder på gräs och kor borta i fjärran, som dock kom närmare sen! Då vågade jag inte sitta i hagen mer....
gick även ner till ån där många brukar fiska och där kom världens skönaste gubbe och började snacka fiske med oss. Jag ville typ börja efter jag lyssnat på honom.


Ville ta en selfie med kalvarna, men dom ville ej vara med... Skönt att vi ser ut som syskon.......

AA


 gooodmorgon

Igår kändes jobbdagen som ca 4
Timmar. Milla var förbi och så snackade vi en bra stund. Sen när hon gick tog det inte lång tid innan en stammis kom förbi som jag inte sett på hela sommaren. Han berättade om sin semester och han må vara 50+ men denna sommaren har han betett sig som 20, haha! Berättade allt möjligt och för en stund blev Elin äktenskapsmäklerska och en vän. 
Vissa stammisar alltså! Besta.


 Idag hoppar jag in och jobbar extra.. Och Igår packade jag äntligen ihop alla kläder som legat i min soffa i ex antal veckor. En låda hade gått sönder och var tvungen att fixas. Så nu är det
fint i mitt hem igen!

Efter jobbet blir det förmodligen Kulturkalaset! 
Hajhaj!

Lördags! Milla o Jacob


!!


HALLÅÅÅ blöggö


Ikväll hängde jag med Millsson och dagny och pratade vettigjeter och strunt. Lika bra som vanligt. Det var  dock ett tag sen vi alla hängde. Sommaren gick fort. För fort såklart. 

Igår badade jag i havet och fick åka cab. Nöjd Elin. Åt middag med familjen Mattisson som jag känt sen jag var liten. Min mamma och Bittan, Mattssons mamma, var bästa vänner och umgicks mycket när vi alla var mindre. Plus att Johnpe och Jonas gick i samma klass, tror jag iallafall? Det var iallafall Hur mysigt som helst! Jonas tyckte det var konstigt att jag inte fortfarande var 12 år. Där har han och schnat något gemensamt, haha!

Nu kommer en blod bild så kolla bort om du ej tål Blod.
Duschade, och välter såklart ner en rakhyvel rätt på foten. Börjar ju forsa blod. Klant-Elin
Ja, jag var tvungen att ta kort på det.


Nu ska jag försöka somna trots att grannen ovanför har filmkväll och är troligen döv


Godnatt folk! 
I'm alive


Spelkväll hos dagny ikväll!
Nu - mot parthill
Imorn - räkost!!!!

RSS 2.0