30/10-11

idag hängde jag, räkan, madre och sandra på ikea.
la snabbt ner i kundvagnen innan mamma skulle se, saker som skulle passa fint i mitt rum.
det blev tre korgar, ett doftljus, fem andra ljus och två stora svarta lådor som passade perfekt i hyllan. så nu är rummet städat och klart, fint blev det med!

det är de svarta lådorna som är nya och doftljuset i glasskålen. de andra krejerna har hängt med en längre tid. nu ska jag leta upp glassen mamma gömde i frysen. whoop

-


Bowling

Disco bowling är mycket underskattat! Igår slog jag, Patrik och Hells till.
Jag körde bilen, de drack öl och vårar mål var bowling hallen. Jag ägde, ledde över dem
Och var nöjdare än någonsin. Tills vi får vinn pappret och ser att Patrik vann med elva poäng.... Inte lika glad åt livet längre. Åkte till någon fest där jag fann mig själv sitta och snacka med 15- åringar, när vi åkte ville jag helst köra hem dem med, men what to do.

Ikväll är det ladies night, och det kommer äga! Nu ska ja käka godis, väcka P även fast han inte vill och kolla gossip girl!


WHOOP

LÖSTE LA VIII! nu skriker pappa: JIPPIE på Statoil. Tycker om dig nu bakljus


25/10-11

Sitter i bilen på Statoil och hjälper pappa med bilen. Han har gormat en del, hur det går talar därför för sig själv. Satans bakljus


25/10-11

Frukost efter utvecklingssamtal. Nu vet jag vad jag måste göra för att komma igen så som jag vet att jag kan, de handlar bara om att jag måste fixa det och orka nu detta sista. Måste lösa det, får se till att det blir gjort. Nu: fortsätta städa rummet!


Har bara en sak att säga

Bästa, tack


20/10-11

gooodmorgon! 

ska nu försöka lista ut en bra siluett bild. har du någon idé, låt mig veta!
19/10-11

Jag fattar inte hur min kompis Carro gör. Hon har hundra saker att göra varje dag och drunknar bokstavligen i läxor och prov. Och här sitter jag? Har ett prov och är stressad men gör inte mycket åt det. Borde gå en kurs hos Carro hur man får ordning på sitt liv.............. Eller så borde jag bara ta med henne ut och supa henne redlöst full så hon glömmer allt. Det funkar med.


18/10-11

Morgon!

Idag är deg värsta tänkbara vädret som kan finnas, så det är nu man känner att sommaren borde komma hit igen! Två lektioner idag, sen traskar jag hemmåt igen.


vi har bestämt oss, har du?


dagens guld går till google josse och det hon har haft för sig de senaste veckorna. säger som i Juno "you'r golden man"

annars har jag idag fotat, kollat på mamma mu, pluggat, tänkt/funderat på saker, fått information om jobb och kört bil.
helt okej söndag, den kommer fortsätta med mera plugg, betalning av ett iphone fodral och somning i soffan!16/10-11

Såhär ser det ut just nu. Jag och räkan hänger, får upp varandras humör ( eller hon mitt. Hur jag ska få henne gladare går nog inte )
Nu ska jag ut och försöka fota något, hitta något fint litet hus!


14/10-11

Skräcken som uppstår när man sitter på toa och hör hur Bengt larmar huset...


Hon åker

På måndag flyttar min bästa vän till Thailand. Och jag förstår det fortfarande inte. Kanske kommer jag förstå när jag ser henne på skype första gången och får se hur hon har det. Hur hela familjen har det. Jag är så glad för deras skull att det inte går att beskriva. Detta är så typiskt dem att jag bara ler när jag tänker på det och exakt det här är Dagnys familj gjord för. Åka och upptäcka andra saker, de vill mer än att bara vara hemma. Och Dagny... Den mest spontana människa jag känner. Min vän som vet allt om en främling innan en annan ens hunnit säga hej! Hon är så gjord för att resa, och detta kommer bli så grymt för henne. Det är kanske därför jag är mest ledsen? För... Jag vet med säkerhet att hon kommer hem om 6 månader, för det är bal och det är studenten och Gud ante henne om hon skulle missa det. Studenten måste vi fasen ta tillsammans! Men iallafall... Då vet jag att hon kommer hem. Men sen då? När skolan är slut och alla måsten som har med den att göra? Det är nog
det som skräms mest, för då har hon inget sånt att komma hem till. Hon kanske bestämmer sig för att flytta dit, på heltid? Som sagt, jag är så glad för hennes skull och för familjens skull att de kommer få vara med om allt det där i Thailand - men det jag är mest rädd för är när hon drar iväg långt bort, riktigt länge och det dröjjer längre än så innan hon kommer tillbaka. Vi kommer vilja göra olika saker, vara på olika platser och inte ses lika ofta. Alls. Det gör mig ledsen.
På måndag åker hon och jag saknar henne redan.


13/10-11

jag är för skoltrött nu.

Koirt

Yeeeees kort dag i skolan


Ingenmansland

Dagen har varit lång men äntligen är jag där jag hör hemma, godnatt folket!


11/10-11

Och där fungerade den ändå. Appen är back. Och här sitter jag på jobbet. Hem kommer jag åka om sisådär 6/7 timmar.


Mystik

Blogg.se appen vill inte fungera så bra,


there are no other, friend like you


-

rain rain go away


man var lagom trött när man åkte hem efter jobbet igår. så när man kommer till frillesås och möts utav varma mackor och varm oboy som P gjort, blir man inte lite glad
jag glömmer aldrig bort

appen blogg.se verkar inte fungera riktigt som den ska, eller så är det bara jag. i fredags satte jag min fot på trädgår'n för första gången och jag tänker göra det igen! det var riktigt kul, och det var fem trötta men nöjda som sen efter en hamburgare satt på pendeln hem. kom in i mitt rum vid 3 där P låg och sov. somnade snabbare än någon och vaknade på morgonen sen över att Tobbe sprang runt och herrjade. lördagen bestod av spel och pressent utdelning av storebror som kom från malmö och hälsade på! igår körde jag ner honom till tåget, sa hejdå tills vi ses igen och nu sitter jag häääär. äter min frukost och ska strax läsa religion. har en lektion i skolan och sen blir det jobb nära stora staden!

En mycket sofstikerad jag drar in till sto...

img_7018 (MMS)

En mycket sofstikerad jag drar in till stor staden.


Happy as à girl can be


"doing the happy dance in the car"


6/10

Godnatt allihopa


Frukost

Jag och Cmåne är glada för snart ska vi gå heeeem


6/10

Dricker the och längtar tills på fredag.


Älskar när klassen bestämmer innan vad vi ska göra på lektionerna.

Skol tiiiid


4 oktober 2011 viktig dag i historien

KÖÖÖÖÖÖRKORT!!!! idag, dagen D! den 4 oktober 2011. LIVET! är så himla glad och varit det heeeela dagen sen det stod GODKÄNT på skärmen i Mölndal på min dator. har fått låna brors bil och kört som en dåre hela dagen. livet. hängt med räkan och milla hela dagen, och nu ska jag käka pizza här hemma. sen ska jag ut i trädgården och gräva ner min teori bok och hålla tummarna att jag aldrig behöver plugga i den igen! today, was a good day.

Can you turn My black rosts red?


Dags att sova, fiskare allesammans.
Skönt
Att de blir fiskare när man ska skriva hisnade. WHAT, varför kan ja inte skrivs fiskare? G O D N À T T!!! Är det jag vill få fram.
Så.


are u calling me, are you trying to get through

idag har jag varit hemma hela dagen. kände att det var lika bra. ja. mer än så är det nog inte!

godnatt

skönt att man precis kollat på frankenstein i skolan och tror att han förföljer en i skogen när man går hem på kvällen.

!

nu mina kära vänner beger jag mig till Ekelund för att käka mat.

--

elin 18 år, har så länge hon minns önskat att där hon bor nu, att det oxå skulle bo en katt. men hennes mamma och mammas man har sagt nej. men så tyckte de ändå att, något husdjur skulle de väl ha. ewa och bengt kommer då hem med fiskar.................................................. elin är inte så glad som ewa och bengt trodde hon skulle bli. det är nu elin ska skaffa en katt som ska käka upp fiskarna. eller en piraya.

-

oavsett vad som händer, hur elak jag än är, hur envis du än är - så kommer jag alltid att vara stoltast och älska dig mest utav allt.

01102011

är det bara jag eller kan ingen lägga upp bilder på sitt inlägg eller fixa med texten? har idag varit inne i stora staden för att gå på en mässa. det var jag. och hundra andra människor. skillnaden på mig och de här andra människorna var att de brann nog verkligen för allt det här. såg spiderman gå runt, och även den hårige i star wars. tänk att få betalt för att gå runt som spiderman, hade jag lätt gjort. film saker, disney saker, och serie saker överallt. köpte med mig 10 filmer hem, nöjd osv. även fast jag undrade en aning vad jag gjorde där, var det ball att kolla in allt folk och de var mycket trevliga. jag fick till och med chansen att göra något jag tycker om, en kille bad mig ta kort på honom och två andra som gick runt och var utklädda. nöjd tjej 93 som fick tag i en kamera. ska nu försöka ta mig i kragen men det är för svååååårt... och plugga. men jag har en tendens att strunta i saker. känner att det börjar strax komma igång. ska alltså med andra ord försöka få någonting gjort denna lördag 2011/10/1. tack.

20111001


så här ser vi egentligen ut


RSS 2.0