snart är det dags

känslan som blir när MAN BESTÄLLER SIN STUDENTMÖSSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kan inte fatta att i sommar tar det slut, ingen mer skola!
sen behöver jag nog inte nämna att jag tycker det är jobbigt oxå, ni vet hur lätt jag tårar...

29/11-11

Med brallor och linne som gör att det ser ut att ja tränat. Men de har ja då icke, motsatsen däremot, bilar och pringles. Lika bra.
Har oxå fått sms av Padre att på torsdag så är det över på riktigt, en ny tjej flyttar in i lägenheterna och för in nya minnen bland väggarna. Fick sms av pappa där han berättade om de sena varma mackorna vi alltid tog, hur både jag & mina bröder alltid hade kompisar över.. Minnen som alltid kommer vara kvar ock en tid som ägde. Vet att ni hört de förut, men det är värt att upprepa. Sen att ja skrev namn på spegeln efter en kväll ute äger ännu mer, haha! Frågade pappa vart spegeln är, men han visste inte. Ska luska ut det!
Gamla minnen är de bästa som finns och det är nu dags att skapa nya som kommer bli lika bra! Och sen får man inte att glömma att leva just nu och här. Vilket är de allra bästa.

Okej den nostalgiska och djupa Elin säger nu godnatt och hoppas att hon sagt ett par bra ord eller två. Nu: kvällsmat!


tror du

Morgning folks! har lyckats ta mig till skolan efter 3 omsomningar, mycket om och men och ett väder där man lätt skulle kunna blåsa bort. men nu är det håltimma, där det är historia plugg som gäller. sen blir det natur lektion och sen kaanske träna... får se hur kroppen mår efter igår.
imorn är en fin dag då jag ska baka lussekatter & pepparkakor med räkan. kommer bli....intressant och ägigt.

kanske blir en och annan sån här min...

28/11-11

Godkväll! Här sitter jag med lampor i ansiktet och min stora the mugg. Det var nog det jag hade & säga.


Hi!

Det blåser en del. Vägen hem från Malmö gick fint däremot och bra var väl det, annars hade Berit tagit hand om en. Hör hur många hus får strömavbrott och håller tummarna att det icke händer här!
Ska nu ligga här hela kvällen under täcket och inte göra ett endaste dugg. Malmö har ägt som in i. Ska visa er alla kort imorn!!
Nu: gossip girl & glass med P


/


Nytt

Snygg pose på bilden med tröjan. Den valde john ut, snyggt jobbat av honom.


26/11-11

Dags att besöka Johns jobb! Johan kom och hälsa på han med


One way

Tacos hos bror i Malmö!


25/11-11

Bara för att ja sa så mycket skräp om akvariet och fiskarna förut, så har ja börjat gilla de små firrarna. Säger nu hejdå till dem innan ja åker. Fattar de va ja säger? Förmodligen inte. Men va gör det!


24

Firar att det är mindre än 1 månad kvar till jul med att åka till malmö imorn och hälsa på bror. Stannar där över helgen och om vi har tur/otur, snackar jag inte skånska när jag kommer hem.
Är jätte jätte jätte trött nu. Men innan sömn är det dags för det bästa ja vet med att förflytta mig - packa...................

Sov gott folk!


Hellooo santa

Idag är det 1 månad kvar till julafton!!!!


24/11-11

.


22/11-11

Idag har ja varit inne hos Schnat och Majkel i stora staden!


-

...............sen kan man ju fråga sig hur vettigt det är att välkomna en ny fisk till akvariet? låter inte riktigt vettigt ioförsig.

don't let the system get you down

efter att inte ha packat upp min väska eller gjort något endaste vettigt förutom att välkomna den nya fisken till akvariet, ska jag nu dra mig tillbaka med the och den goaste filten i världen.20/11-11

har haft en jätte fin helg uppe i det varma landet. mött nya och gamla ansikten, sett trolleri, ätit som att det vore barnkalas, skrattat, pratat gamla minnen och sånt som kommer komma och hållt tummarna att ingen älg skulle hoppa ut på vägen.
har dock inte tagit alls mycket kort för att övertala er hur mycket det varma landet äger
så ni får helt enkelt lita på mitt ord när jag säger det...

Love it

En dag i Åmåls kommun! En mycket fin sådan. Nu: hem till två andra fina morföräldrar


18/11-11

Woho we're alive!
Är snart framme, och jag har just satt mig på passagerarn sidan. Är tydligen jätte tråkig när ja kör bil när de är mörkt och regnar? Kan nog stämma.. Så ja sätter mig nu här och är Rolig en stund. Men sen rullar ja in på förar sidan sista biten när vi närmar oss Hammarströms huset!


you gotta love it

199 dagar kvar till studenten!!!!!


ska nu fixa det sista med packningen, göra mackor och kaffe för att se sätta mig och köra iväg bilen som tar mig och P upp till det varma landet! ska bli mysigt att träffa släkt från båda våras håll.
tar med mig kameran så att ni sen blir övertalade pga mina bilder, att det varma landet äger.
täckning vet dock inte det varma vad det är för något, så mobilen kommer nog mest ligga i fönstret i ett desperat försök att få en gnutta. viiiilket förmodligen kommer gå åt skogen.
ha en trevlig helg allihopa, whoop!


16/11-11

Yes. Nu kör vi 5 timmar svenska nationella folks


!

Livet känns rättvist när den ene sitter och pluggar på nationellt prov och den andre lattjar runt på internet och kollar på fiskar.


-

hahahaha älskar foton <3

14/11-11

På fredag kör jag upp och hälsar på de här två fina i det varma landet!


Only on

Mätt som ett ägg och mjukis kläderna är på. Sitter under den mysigaste filten som jag snott av emil & Sandra. I mitt knä ligger naturboken som
Bara väntas på att bli läst. Har min gigantiska the kopp för att göra allt enklare.....


världen är liten

det har varit en helg där brodern från malmö vistats med sin närvaro här i staden. hemmet mitt har varit som det ska vara, fullt med folk. då trivs jag fint.
imorse blev det sista utslängt från lägenheten, padres gamla. så nu står där bara kvar en gavel som victor ska ta med sig, sen är nästa person redo att flytta in.
sa grattis på farsdag till padre, kramades och körde sedan P till tåget där han skulle åka och hälsa på sin pappa.
kom hem, satte mig i köket med madre emil och john och nu är de 3 iväg. jag ska nu bekanta mig med naturkunskap boken tills det är middags time.13/11-11

efter en vecka och mer, så är det kanske det är dags att ladda upp bilderna från falkenberget!Me gusta


10/11-11

mysiga stund hemma hos räkan


-

Vad vill psykologin mig?
Det är svårt nu


9/11-11

Tanken om en kanin fortsätter. Fast sen jag fick höra att folk som är allergiska mot katter är oftast mer allergiska mot kaniner.... Jag får helt enkelt fortsätta glo på fiskarna. Från att vara total emot akvariet (hur man ens har energi att vara det) har det ändrats sen Putte, Lisa och Majkel intog akvariet. De coolaste fiskarna där inne. Så nu har ja suttit där varje dag och kollat så de är okej. Väntar på att Putte ska anfalla den fulaste och elakaste fisken där inne, men han verkar inte förstå vad jag vill att han ska göra. Han är ju trots allt en kamp fisk?

Annars då? Sitter här med psykologin i högsta hugg. Rätt intressant faktiskt, och hoppas jag får in allt i huvudet. När ja läst lite mer ska jag gå till Padre och hämta hans bil. Yeeeees! Cyklade till skolan idag...... Va fasen är en cykel?


7/11

Eftersom det klart och tydligt är ett starkt NEJ när det kommer till katt i min familj, så har jag börjat tänka i andra banor. När jag var i djuraffären blev jag mycket liten tjej när jag såg en fin kanin sitta i en bur. Jag ville ta med den hem.
Så nu har jag börjat tänka om jag ska skaffa kanin? Ha den nere i mitt rum
I en mysig bur. Har tidigare haft kanin, Zingo aka Brandbil. Han tyckte inte om mig vidare värst så jag skulle ju kunna göra ett nytt försök?
Fast tänk om det ändå inte fyller tomma hålet för katten? Det vore synd....


Första dagen efter ledighet

Jag och Morgan undrar vad skolan är för något.


turn away

jaaaaaaaaa falkenbergs bilderna ska komma milding och malin. LUGN!

ska nu ladda telefonen helt om. den ska bli lika ny som de flesta andra är. om den krashar slänger jag mig ner för stupet bakom huset.

5/11-11

Haha, idag mår man bra.
Igår åkte jag till Julia och åt så in i god mat. Hade det mysigt där, blev även itryckt Ekelunds alla cupcakes. Det var många men de var jätte goda Ekelund! ;)
Sen bar det vidare till Falkenberg, ner till Annies faders hus! Möttes där av glada ladies som bl.a. Hade gjort upp massa spel som skulle spelas. Och om det spelades. Det hälsades även på ponny hästarna och sprang irrländsk julafton eller va de heter, mycket roligt! Sen dagen efter kom Malin på idén om Ullared..... Ville låsa henne ute när hon 6 på morgonen efter började spela piano och sjunga...... Livet tänkte jag då. 7 zombies åkte till Ullared och mådde inte på topp. De va illa när vi satt och fikade och knappt sa något till varandra, haha. Åkte sen tillbaka till Annies hus och red häst! Ägde. Tack för allt Annie, ja längtar tills vi åker ner nästa gång. Ägde livet, alltihopa!! Lägger in bilder imorn. Mår inte som en mysig just nu... Åt förut den godaste kebab tallriken. Nöjd!


Honey

Igår hade jag svårt att somna. Alldeles för många tankar som flög runt i huvudet. Så jag gick ut och la mig i soffan och kollade på film. Efter två timmar försök med att försöka få john blund att fatta att han skulle besöka mig, så somnade jag tillslut.
Vaknade på morgonen genom att se ett upprört ansikte nära mitt som sa: varför sover du här ute? Så snabbt har jag aldrig gått upp, ja undrade vart du var...
Efter de orden kröp ja snabbt ner jämte mannen i sängen och somnade om igen.

Allt det jag skulle göra idag har gått mycket fint! Det fortsätter imorn. Nu ska jag gå och borsta tänderna i ett nytt och fint badrum. Godnatt!


DANCE!

Instruktör - ja den här övningen kan vara svårare på andra sidan. Är det att kjolen hänger längre ner på din ena höft än på andra?
Elin - jag har aldrig kjol
Instruktör - okej men handväskan då?
Elin - jag har aldrig handväska
Elin & instruktör - ...........


/

hittar inte itunes.
laddar ner ett nytt.
har nu ingen musik....................................... skönt när man tänker.

3/11-11

so far so good.
började dock dagen med att försova mig, men det löste sig ändå.
saker som gjorts tills nu:
- dammsugit
- gått en promenad
- kört bengt till sjukhuset och hämtat från sjukhuset

nu: psykologi och bränna en ny skiva till bilen med en massa gammal musik för att jag kan inte få in ny, inför falkenberg!

Nu ska vi se..

Saker jag ska göra imorn. Och jag skriver dem här för att om jag nu inte gör det blir det pinsamt om jag inte gjort dem...
Fast, det blir de inte. För då säger jag bara att ja skulle göra det en annan dag. MEN nu ska jag allt försöka, känna mig lite nöjd med mig själv och göra något vettigt.

OKEEEJ saker to do:

- dammsuga undervåningen
- simma/gå promenad
- plugga!! Och inte läsa en sida i något häfte, utan göra en uppgift där jag känner att jag är nöjd och åstakommit något eller vad det heter...
- åka till jobbet & städa
- välja ut kläder inför julias middag på fredag!
- dela med mig av min brilljanta plan.

Så, nu är det upp till bevis! Önska mig lycka tilll.......


-

Om jag nu hade blivit döv hade det inte gjort något. För jag har hört det finaste och sötaste jag någonsin hört/kommer att höra. Thea sa: jag äschkar Ella. (= jag älskar Ella)

Sen att hon inte vet va de betyder är en annan sak.................... Finaste räkan, jag ler jätte mycket nu.


Hej.

Hej. Vi äter clementin.


1/11-11 again

Skönt att man har saker att plugga på lovet. Vore ju tråkigt om man inte hade något? Imorn ska jag bli inkastad i mitt nya liv: gymmet. Ska bli ibtroducerad eller va man säger, och se vad alla saker går ut på. Så från och med imorn kan ja inte längre rymma från träning... Synd för mig. Fast ja behöver det, blir ju trött bara av att gå upp i trappan. så detta ska nog bli fint! Får vi hoppas....
Nu ska ja gå tillbaka till det fantastiska svenska häftet, whoop


1/11-11

Kolla vem jag träffade idag!!


RSS 2.0