popcorn, hey

jag funderar på om julia flyrin är skyldig mig 20 spänn? efter att jag fixade en macka till henne i bamba så lovade hon att vara snäll mot mig hela dagen, annars fick ja pengar. vet inte hur det gick med det?
dock älskade jag när både milding och cmåne gick emot henne, för min skull
båda sa samtidigt; vi slår henne
jag har dom bästaste av vänner!

efter skolan blev det städ med dagny D! och nu har jag och madre snackat om våldsamma snubbar som bla hänger på stationen i våran stad och trampar sönder varandras huvuden, vi har käkat glass/popcorn, jag har druckit julmust och är nu redo att borsta mina tänder och skriva engelska tal tills imorn!
Kommentarer
Postat av: julia

Så vitt jag vet så fick du en bulle och choklad fast jag inte hade varit taskig?!?!?!??!! Schyssta kompis som gillar att hennes kompisar slår ner hennes andra kompis..... :( Nu tycker jag verkligen att Joar och Ekelund är gulligare!

2010-12-10 @ 14:52:56
URL: http://stripme.blogg.se/
Postat av: anonyma linn heh

NU KOMMER EN LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG KOMMENTAR!

Svar: jo, jag hade gärna hjälpt dig om 1) jag var bra på sånt samt 2) om jag ens hade kunnat fixa men egen he.. fast det beror på vad du vill ha såklart :o

Och ang. IDIOTER som slår ner folk på stationen: jag, julia, amanda & moa gjorde ett reportage i rörlig bild om säkerheten i kungsbacka och intervjuade en säkerhets-politiker typ och en nattvandrare, två gubbar som sa att INGENTING händer på kvällarna. det suger att vi inte skulle redovisa denna veckan för då hade vi lätt haft med den videon från Efterlyst. En tjej från elektronen som har ganska mycket makt (typ) kollade på våra filmer och två filmer (som handlade om busskort och fritidsgrådar) skulle hon visa upp för massa politiker och så skulle saker & ting ändras/förbättras på de fronterna, men hon ville inte visa våran för det ska tydligen bli bättre med säkerheten, men om vi bara hade kunnat ha med misshandeln hade den blivit såå mycket bättre och hon kanske hade visat den ändå, bara för att! suger

2010-12-10 @ 16:10:25
URL: http://linnljungblad.blogg.se/
Postat av: anonyma linn heh

en till grej; satt på tåget igår, ett par killar satt lite längre bort och snacka. efter ett tag säger en kille (som inte var vän med de andra killarna) till sin kompis "hörde du om misshandel och efterlyst & de?" då går de andra killarna som inte var vän med han, och när de går förbi mig säger den ena "dom kan ju inte ta mig genom att säga att jag hade svart jacka?"

vem vet, dom kanske snacka om bågot heelt annat, men ädnå!!!! blev as räddtack för mig

2010-12-10 @ 16:12:07
URL: http://linnljungblad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0