11 december 2010

var och städa ut lägenheten idag med padre,. iallafall lite av det, mycket av mina saker. eller rättare sagt alla mina saker, dom fick plats i en låda. nu flyttar padre ut och emil, räkan och sandra in!
han har bott där rätt länge nu ändå padre. jag har många minnen där ifrån. det har varit våffel kvällar, toast kvällar, varma mackor kvällar, dagar där man bara suttit framför tv;n hela dagen och lyssnat på när pappa klinkade på gitarren, när man satt och spela sims hela dagen, när jag och padre inredde mitt rum, när emil och john alltid tog hem sina kompisar, när jag och mina ladies intog lägenheten där vi hade alla våra kvällar och morgonar. allting som hänt där, nu är det slut.
saken är den är jag är en tradionell person, jag gillar traditioner! nu när jag tänker tillbaka var något av det bästa jag visste när padre ringde på kvällen och frågade om jag ville komma över och äta pannkakor eller varma mackor. dom stunderna som var spontana, för både mig och mina nära! det har varit så självklart hela tiden, och även fast det inte varit så det senaste året slog det mig nu, att det är slut med det nu
det kommer aldrig tillbaka igen, och det är väl det som gör mig ledsen, att det är slut.
och för att jag mått så jäkla bra hela tiden av allting.

av någon anledning hittade jag sånna här lite varstans... hahaspelade en sista klink på orgeln och försökte ta kort på dom namnen som står på spegeln i hallen, där ska dom stå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0