cuz i can

hejsan! sitter uppe i det varma landet och ha just varit nere och badat. har det hur bra som helst, ville bara skriva något så att ni vet att ja lever. ja lever,,,nu är det sagt och bevisat så nu ska ja gå och käka hallonpaj.
hoppas ni har det fint, ni alla!
hälsningar
'e

im going away.

det är fint väder, klockan är 6 minuter över 8 och jag är vaken... därför att om tre timmar ska ja sitta på ett tåg som kommer ta mig till det varma landet. kommer hem på fredag igen, så ja ville nog bara säga ha ett par fina dagar helt enkelt, så skirver ja när ja kommer hem igen!
ha det bra,
hälsningar
'e

jag och oscar B , 2009

facebook...

okej, nu har jag skaffat det. men jag förstår ingenting. klicka lite här och lite där... ja vet inte..
det är för din skull jag går med där john! bara så du vet. även fast du inte ens läser detta..
någon dag när ja känner att ja vill lära mig, ska ja sätta mig ner och försöka förstå allting. men den dagen är inte idag!

får prata med kristin imorgon, hon är en hejjare på facebook har ja hört, och fråga henne om hon kan förklara för mig allting..
nu ska ja äta cheescake, godnatt folk!vädret håller i sig, glädje!


hejejejejej!jag skrev i förra inlägget att ja ska försöka skriva om vad ja håller på med på dagarna, så ja försöker!
är just nu hemma hos milla, har kollat på sex and the city och solat. +pratat med prosten! nu börjar milla bli klar här, så ja tror att vi ska bege oss vidare!
imorgon ses vi kristin! och på söndag hoppas ja att det blir varma landet. måste kolla så att det är okej att ja kommer oxå,, kanske vore bra!
ha en fin dag allihopa, hejjjjjj
'ethis is the story of...

såg att jag dokumenterade min förra sommar ganska så bra. tänkte försöka med det i år igen.
 får se hur det går, men jag ska försöka. bara så ni vet!


så bra sommar väder!

såhär borde det vara hela sommaren, jag gillar det!

räkan är född! den 17 juni kom hon till världen, hennes namn är Tea och jag är så stolt över henne att det nästan är löjligt!

något som däremot inte är riktigt lika kul är att min ipod har gått sönder... den är ganska behövlig till allt, och vill inte fungera. sitter nu och kollar på nya men den jag vill ha kostar för mycket för mig...får se vad jag har i min sparbössa och  får försöka skramla ihop till en ny.

annars...livet är bra. midsommmar firade jag med dagny och hennes familj, det var hur mysigt som helst! midsommarstång blev det, allt var jätte bra! var ute med båten för första gången i år igår, det var inte heller fel. varit mycket bad och mycket folk, alltid kul! mina tre damer tog med mig lite med tvång, upp till strömstad för en dag. där gick vi omkring och hade mycket bra.
 tänker snart ta en tripp upp till det varma landet hade ja tänkt mig, fritidskort är en sån bra grej!
det är det enda jag har att säga just nu, skriver någonting snart igen.
ha det fint!
hälsningar
'e
räkan!

NU HÄNDER DET NÅGOT!!!!


räkannnn!

nu händer det något!


16 bast

idag fyller jag år.

avslutning

ikväll kommer 9 år på nova vara över.
då är det slut.

where are U?

idag har jag städat. ohejj vad jag har städat. maj hård skulle varit stolt över mig.
på tal om det så ska jag skicka bilder till henne nu med detsamma. räkan har fortfarande itne visat sig,´hur bekvämt kan det vara där inne egentligen? när han/hon kommer ut, ska jag lära den allt jag kan.
om två dagar slutar jag skolan. igår var picknick festivalen, det var mycket kul! nästa år blir det dit igen!
kollade på film med david och milla nyss, och snart kommer emil och sandra hit och käkar. ska köra grodhopp med sandra så att något händer...
Ha en fortsatt trevlig dag!
hälsningar
'e

IDAG SÅ TOG FOLK STUDENTEN!

och dom mår så bra så bra!
lisa mår bra, elea mår bra - alla mår bra! glada folk som åkte omkring på sina flak och skrek. jag var glad med dom, fast tyckte en bit synd om dom när det började regna hur mycket som helst utanför aranäs. men jag tror dom tyckte livet var hur bra som helst ändå, och det borde dom tycka!
skrek med elea medans hon åkte på sitt flak, hon mådde bra. stod i folkmassan när lisa sprang ut, hon mådde oxå bra.
det har varit en bra dag.
och här får ni se bilder från den. fast nu orkar ja bara lägga in en.

imorgon blir det picnic festivalen, hejjj!


mina händer

luktar smör. sprut grädde säger jag.
nu ska jag gå och kolla på ett avsnitt av en bra serie, och somna till den. imorgon ska ja försöka fixa en pressent, får se hur det går.
sov gott!

Q och jag, 2008.

3 juni och GRATTIS LISA LUND!!

öppnade dörren  halv elva igår. där utanför stod tobbe, efter sex månader är han hemma igen. jag blev så glad över att se honom att jag var nära till tårar, så jag höll mig tyst ett tag haha. även fast jag visste att han skulle komma så blev det pafft att se honom. kändes som han aldrig åkt, på ett vis. det har gått snabbt.
tobbe: " jaa, man kunde köpa video på fallskärmshoppet men det kostade 1500 så jag struntade i det. köpte alkohol för pengarna istället."
haha, samma gamla man. nu e han hemma :)


juni!!

och ja gillar det! hur bra väder ute som helst. låt det aldrig stoppas. var och bada idag efter skolan med milla, david, oscar och jacob. var svin kallt i vattnet men trevligt! kul oxå att ja och brink totalt lurade hemkunskapsläraren på en bok. han var med på noterna, eller så var det ja.
har inte skrivit på några dagar, det har hänt mycket. eller ingenting, beror på hur man ser det. har haft bal, varit på klassresa fast den skrev ja om, har varit på borås djurpark och badat i havet och sjön. har åkt mycket bil, haft på skit hög musik i bilen och dansat i bilen med mina två fina påväg till borås djurpark. bilder från den fina dan kommer imorgon, för just nu ligger min kamera i skolan, i min väska som ja glömde hämta. på fredag tar min maj hård studenten, och på tisdag nästa vecka slutar jag skolan. har höjt mig i tre ämnen i skolan, och hopppas att det blir fint väder på fredag och torsdag! det ser inte ut att det ska bli fint. och på lördag! för då blir det picnic festivalen med massa trevliga. ska bli mycket kul!

lägger in lite bilder från balen och från våran tripp till lund så ni får se lite! kan oxå berätta att det är beräknat att ja ska bli faster om fyra dagar. ja längtar. m y c k e t.
och imorgon kommer tobbe hem efter att ha varit borta i ett halvår och har haft det hur bra som helst. ja är avundsjuk, men glad för hans skull. för han har haft det grymt, oh yes.
här kommer bilderr!nu går jag och lägger mig och sover, godnattt!
hälsningar
'e

RSS 2.0