snea människor

om man inte har dammsugat, blir någon sne på en
och om man nu har dammsugat, blir någon ändå sne på en för då har man gjort det fel.
mjäk.

imorgon ska ja åka buss till den här damen och fritidskort är en jätte bra grej! det tycker ja ni ska inskaffa er.citatet för kvällen:  The way I see it, if you want the rainbow,  you gotta put up with the rain.

godnatt

svante

godmorgon världen!

vaknade över att ja hade ställt klockan på nio, men den stängde ja av så fort den ringde. somnade om i en halvtimma, vaknar då över att maj hård ringer och befaller mig att gå och kolla på ettan på tv;n! för då var det så att svante var i rutan!
hon behövde inte säga det två gånger, ja gick upp ur min säng och tog täcket med mig. la mig i soffan och slog på tv;n och där var han! svante, SVANTE dom säger det i programmet med! det är så roligt så roligt! " äntligen blev vi av med henne, hihaha...:" världens bästa svante!
när han inte ville vara med längre så bytte ja kanal och kollade på en film en stund och försökte sova igen...det funkade lite. när filmen tog slut kom ja på mig själv med att sitta och kolla på tvshop och det handlader om en mopp. blev jätte arg och bytte kanal. så ringde maj hård igen och berättade om brittmarie på yuotube, så om ni inte har sett han som hälsar till sin mamma - gör det!

och den här svante förstår ni, är den roligaste människan i hela filmen hata göteborg! väderlös film, och på samma gång den bästa. det är svante som gör det värt att se den! och lite rogge, för när han blir utskälld av jonas timlander eller vad han heter, är ganska jätte roligt det med!

nu blir det frukost och sen får ja ta mig själv i kragen och dammsuga ändå. sen hoppas ja att maj hård ringer igen!

morgonens låt: rasmus sista vers - snook

det är ju sol ute! :D

ha en bra dag!


 


citatet för ikväll

godkväll!

kvällens citat: Dogs smoke in France / Ozzy Osbourne

idag var början på att ja ska lära mig spela gitarr, bestämde jag nu. triggel triggel var det idag i rummet och imorgon hoppas ja att ja slipper dammsuga för det hör inte till det ja tycker om mest. glass med chokladsås och inte senapssås som ja tänkte skriva nu, utan kolasås!


nu hade ja hoppats att scrubs skulle spelas på tv men det är söndag så det betyder - nej.
synd.

hoppas ni har haft en bra dag i regnet, jag är trött så tänker nu krypa till kojs :)

bärblå.

afasi & filthy

ojoj. skapa blogg helt enkelt! anledningen till att jag blivit sugen på att skriva såhär är Mari! hennes blogg är bra och den är intressant att läsa! tror inte att min kommer upp till den nivån dock, men det gör ingenting. är bara roligt att skriva några ointressanta rader någon gång..
att komma på någonting att skriva får man hoppas inte kommer vara några svårigheter...

kan väl börja med att säga att igår var det ( maj hård's ord) trevligt hos maggedi maggan! tjejmiddag, god mat. M&M's är gott med. tack för det:D sen när jag kom hem fick jag ett trevligt välkomnade av tobros som precis hade slutat jobba. så igår träffatde jag två väktare, eddie och tobbe. dom är allt bra häftiga i sina uniformer, vill dom lova! haha

idag är en tråkig väder dag. vad ska jag göra idag? går nog hem till emil och sandra om dom är hemma och visar emil en låt som vi både har försökt få tag på en längre tid och visa honom att jag nu vet vad den heter!


jag kör en lite marrekanna nu och säger dagens låt och den har nog tillochmed varit veckans låt för mig. bra skit som tobbe säger!

Jag kunde inte bry mig mindre med Afasi & Filthy. kanske inte så många som gillar't, men det gör jag :)
säg till vad ni tycker om låten!


här har ni dom!
Välkommen till min nya blogg!

välkommen!

RSS 2.0