Sälen bl.a.


Heeeejjj!
Sitter på bussen påväg hem från sälen! Som var jättekul?? Mycket roligare än vad jag trodde! Susade ner för backarna som värsta Anja Persson.
Typ.
Nej men blev glatt överraskad att jag tog mig ner och inte ville sluta med en gång! För det var ingen härlig Elin som gick upp på fredagsmorgonen och skulle ut i backen :)):):) sur surare än mjölk. Men de gick! Vi har haft såå bra väder med massa sol och druckit öl och varm chockad med minttu! Det är de nya nu. Ett gött gäng, gött häng och alla är nöjda! Lite trötta nu på bussen, tur att vi har världens skönaste chaufför som kallas för Mumin. När vi hade stannar för att äta och vi skulle tillbaka till bussen så startade han motorn. Då sa skojiga jag "nu trodde jag att du hade glömt mig och tänkte åka utan mig!"
Mumin - nej du! Dig glömmer jag inte

Så nöjd Elin gick glatt tillbaka och berättad för G.
- så sa han till mig också.
:))):):):)) håll tyst de gjorde han inte.


Sen är de inte så att jag vill åka åttio gånger ner i backen. Lite av allt så blir de kanon. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Hahah denna bilden är mysig fast ganska ful och kul för tjejen där bak kollar in i kameran. Hon sitter inte där nu förresten? Hahaha hoppas vi har glömt henne på matstället Medans jag har varit iväg har mamma varit kattvakt, innan hon åkte till Geilo! Då tog johnpe och marris över. Tack familjen! Jag har, som vanligt, bett om lite info om hur bows mått under dagarna. Så var de en dag jag var jätte ostabil och började b.la. gråta när jag insåg att jag hade sovit och inte hjälpt G med maten? Skulle låsa upp dörren också och provade med tre olika nycklar och trodde att jag höll på att tappa minnet..... På den nivån var det. Så skrev jag det till mamma och då skickade hon massa kort haha <3
Bosse har också haft semester. Imorn får jag gosa med honom igen!!!!


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Puss <3

2018-04-03 @ 09:01:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0