onsdag 17 maj

Godmorgon onsdag!

L.A bubblan är över för denna gången och vardagen är ett faktum. sån bra resa vi hade, så glad att jag fick åka med! och att allting gick så bra. inte sista gången jag besöker USA, nejnej.

 

dock har jag jetlag fortfarande, haha. är heeelt slut när jag kommer hem från jobbet, har somnat varje gång och sen inte kunnat somna förrän halv ett på kvällen. förutom igår! då somnade jag vid åtta, sov till halv elva, gick och la mig och somnade ganska direkt. sen vaknade jag vid fyra dock MEN kunde somna om till klockan sex. har varit vaken sen dess, men har fått många timmars sömn.okej att man kan vara trött efter jobbet, men detta är något helt annat. längtar tills jag blir någorlunda normal igen. några dagar kvar bara tror jag! sägs att det tar en timma varje dag typ? 

 

när jag var i L.A så vaknade jag en dag och hade såå ont i svanken? kunde knappt gå, rörde mig som en gammal gumma och kunde absolut inte böja mig ner. blev bättre och bättre som tur var, men sitter fortfarande kvar. känns ner i vänsterbenet också, så att idag ska jag till kiropraktorn! hoppas att han trycker exakt rätt och att allt försvinner när jag går därifårn, för detta orkar jag inte med. haha, när jag ska sätta mig upp vill jag helst hålla i något annars gör det ont. livet.

 

Men! Nu något mysigt!

Idag är det ett år sedan Bows flyttade in hos mig. bästa lurven! igår blev han 9 år, gamlingen.

 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0