Har lyssnat på mammas kör också!! Så grymt

Hejjjjj. 


Vi kör från en vecka tillbaka, eller?

I onsdags så träffade jag schnat! Det var så fint, som alltid. Satt på ert café som hennes kompisar startat upp, och var själva i sammanlagt 10 minuter. De kom massa människor (som var hur sköna som helst så gjorde inget) och gjorde oss sällskap! Fin början på eftermiddagen. 
Efter de var de dags för självförsvarskurs med julle, milding, simpo och allihop! SÅ GRYMT! Ville ut och slåss efteråt. Nej men på riktigt, känns gött att träna på att slå tillbaka (dock inte överdrivet.. heh) och kunna skrika ut vart man än är "JAG VILL INTE ATT DU TAR PÅ MIG!!!" 
Efter de gick vi och åt, en väldigt bra onsdag!

På torsdagen bruchade jag med Millsson och dagny. Livet. Sen hängde vi i Slottskogen och Milding kom förbi hon också. Kan även tillägga att det har varit sååå gött väder! Om sommaren är såhär kommer jag vara allt annat än ledsen.

I fredags firade vi Julle som snart fyller 25!!! Käkade massa gott som vanligt hos Julle, spelade spel och gick ut och skakade våra lurviga, så att säga. Bra kväll, bra kväll! TACK till Victoria som satte upp oss på listan också. Sa aldrig det... Grymt att glida förbi kön, HA DE!

Lördagen var livets dag. Häng i Slottskogen med några från jobbet och kompisar. Jag bara satt där och drog in allt. Älskar när folk är samlade och kommer överens och bara har det bra, mest av allt. Mådde som en drottning, bara massa love.
Vi satt där tills solen gick ner, dags att dra hem för jobbfolket - var ju jobbsöndag dagen efter. 

Och nu? Nu är det onsdag, jag är påväg hem från Milla där även dagnu befann sig. På lördag är det galej, så tror inte jag kommer må så dåligt denna helgen heller. 

Denna sommaren säger jag bara!

Har skaffat mig likadana ringar som julle och är väldigt nöjd. 


Kommentarer
Postat av: Schnat

SÅ JÄVLA BRA med kursen.

2017-06-12 @ 11:08:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0