tyskland och L.A

 
godmorgon onsdag!
 
igår var jag i det gula varuhuset tillsammans med några jobbarkompisar, så kul. vi drog direkt efter jobbet och vi var väldigt effektiva måste jag säga. alla visste vad de skulle ha och så fort har jag nog aldrig handlat där. 
bara bra grejer, fast det säger man väl alltid..
hem vid halv 10 och gick direkt och borstade tänderna. var SÅ TRÖTT för har sovit väldigt lite timmar de två dygnen innan. kanske 9 timmar totalt? sååå...sömn var ett faktum. vaknade vid halv 7:30, gormade lite och sen somade jag om och vaknade vid 10 nästa gång. trött som ett troll, men så fort man gick upp och började fixa lite så blev de bättre.
 
i förrgår var jag och kollade på en annan lägenhet förresten! kan ha varit den roligaste killen jag träffat på länge, helt flummig och pratig och väldigt trött. ringde honom när jag stod utanför porten, så svarar han inte? livet, tänkte jag. sen svarade han efter andra försöket, väldigt sömnigt. visade sig att han jobbar skift och hade somnat i soffan. hursom, så var hans lägenhet jättefin och jag hade verkligen kunnat se mig och Bows bo där.
men jag älskar min lilla lya och området..plus att hyran var högre, såklart. så har tänkt lite fram och tillbaka och på vad jag vill göra den kommande tiden, så mer pengar till att bo känns inte så lockande. även om jag gärna vill ha liiite större...men det kommer!
 
 
annars så är tyskland bokat och klart! johnpe bokade hotell häromdagen, så vid påsk drar jag, pappa, johnpe och emol ner till Hamburg och gör staden osäker. ska bli mycket mysigt! 
och när jag kommer hem därifrån är det inte långt var till L.A!!!! LIVET, det kommer bli så roligt!
 
nu hoppas jag också på att jobbet ger mig sen semester, come on work!
 
dags att packa upp kassarna från ullared, hejjjjj!
 
 
 
 
det ska vara rättvist uppdelat i hemmet, johnpe skötte strykningen och jag gjorde inget vettigt. 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Leva livet nu ska jag leva livet ....:)!!

2017-03-30 @ 09:15:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0