gott hängggg

 
HALLÅÅÅ
 
sikken bra helg jag haft! 
vi på jobbet hade bestämt oss för att göra staden, så i fredags kom folket hem till mig! inte alla, men en bra grupp. milding och ekelund hakade också på, hur kul som helst. de drack inte för att de skulle upp och spela match/åka längdskidor dagen efter. så glad att de var här/stannade så länge som de faktiskt gjorde. de ballade ur rätt fort. ungefär när Birks kom genom dörren? så rolig liten tjej...
 
hon fixade drinkarna för kvällen, alla kom hit och vi spelade någon slags TP och musikquiz som Gurra höll i. någon gång tog vi en taxi och dansade till salsa tills klockan slog 3 och de sa åt oss att gå hem.
 
vet att jag sagt det innan men får inte nog, fyyyfasen vad jag tycker om mina jobbarkompisar. nu har vi verkligen blivit ett gäng och det är så kul. 
"varför gör vi inte detta varje fredag?" sa Birks. 
jadu, vi borde ju börja.
sen älskar jag att alla fungerade ihop, har dock aldrig tvivlat på det en sekund. nu ska jag bara fösa ihop alla fina på jobbet med alla fina utanför jobbet. kommer bli fest!
 
på lördagen hade jag bestämt med Dagny och Millsson, och de fick sin vilja igenom - vi skulle ses ute på lite öl. jag försökte få fram att vi skulle stanna hemma och äta godis, men gick inte. dock var pepsi min kompis denna kväll, mycket bättre. 
millsson och dagny 4-president förresten, livet.
 
ikväll har jag tränat och städat läggan efter helgens bravader, nu kokar min tomatsoppa och Bosse sitter framför mig på köksbordet och stirrar på mig.
 
 
älskar folk som ger en energi!
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

...vad med öratkortet....?

2017-02-13 @ 12:01:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0