klockan är


4 minuter över 10 och ja är halv död. natten till idag blev det inte mycket sömn, men vad gör det - det var en trevlig kväll!
helgen har varit muy bien! glad tjej och kvällen idag spenderades faktiskt i en kyrka då min madre sjöng tillsammans med 55 andra pers. lisa och faster var som sagt med mig och ja och lisa upptäckte som vanligt roliga saker.
bla annat att i kyrkan var det disco ljus och dom mixtrade sig häftigt med olika färger och dom var nöjda. sen var det en i kören som ja inte vet rikigt vad hon höll på med som var otroligt rolig!! ja har hört från en källa att hon skrev upp allting som ledaren sa att man skulle göra, och det tror ja hon gjorde. så hon visste vad hon inte skulle göra för att se smälta in som alla andra. lisa tyckte att han som kom från chicago var 'gangsta shit' och vi älskade hon som inte ville göra som alla andra. sen var det en gubbe som hade ansikts uttrycket i ansiktet att hans fru hade tvingat dit honom och tvingat honom att sjunga. han stod mest bara där och kollade ut på publiken. rolig kväll + att ja fick min teckning av lisa som ja ska hänga upp vid min säng så att ja alltid har med mig det som står på den. så sa hon.

bra helg och nu ska ja sova. godnatt :)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0