hela världen står och gungar


hej på er.

det var lite fajt i skolan idag. och att ja skriver det beror på att det nästan aldrig händer någonting i våran lilla lokal och när det då händer något blir det alltid en stor grej. ett exempel är typ att man får ta två hamburgare...det är stort.
nej men nu var det lite allvar idag. hörde bara när dom skrek mot varandra men såg inte riktigt vad som hände. vet bara att joel som inte var inblandad fick ett ljust kastat på sig och erik startade allt men var inte heller inblandad mer sen.
sen skulle ja och milla gå i skogen för att vi hade kassa skor. verkade bara som att vi var dom enda som hade gympa den timmen? förstår inte var alla dom andra 20 tog vägen. lite lurade kanske där, vi två.


sen så efter skolan gick jag och milla hem. gjorde lite spanska, åt och kollade på tv. emil kom sen och käkade med. milla åkte hem och jag åkte med emil till mässa. fick då vara smakråd till honom om vad ja tyckte var snyggt och inte. slutade med att han inte ville ha den roliga t-shirten som ja tyckte var rolig. utan med några andra tröjor och ett par shorts. jag var ett bra smakråd, tycker jag. själv så köpte ja en pressent till laisa som hon ska få på fredag för då ska vi käka räkor, yeah! hon är en klippa, den maj hård. tack för samtalet igår när vi nästan inte kunde prata för det blev för mycket snörvl, haha! och att du sa att du nästan oxå börjar gråta snart gjorde att ja kände mig bättre. låter jätte konsigt. men du vet.

imorgon ska det förmodligen regna och det  är klart vi ska ha en ute dag till :D där vi ska kasta diskus mm. diskus. diskus. mjaa, maria är sjuk. dagny är sjuk. milla är halvt sjuk. vad är det här? erat imunförsvar borde slänga sig i väggen.
det blir jag och regnet imorgon helt enkelt. får hoppas att milla blir friskare.

igår var inte roligt. men det förstod ni nog, haha.. men det känns lite bättre nu.
dom måste få testa sina vingar så att säga och göra det dom vill göra med sina liv!  :) ja känner mig till gränsen lite egoistisk när ja skriver om det...men ja vet båda sidorna! gud vet att ja vill göra exakt samma sak när ja gått ur skolan :) ja förstår dom, ja förstår dom...tysken har ju tillochmed sagt det själv att ja måste göra det! och det ska ja!
inte bara stanna i samma stad i hela mitt liv..åh nej....

men nu ska ja inte skriva något mer, utan ni kan få gå tillbaka till eran egna vardag.
sov gott & godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0