du är inte lika intressant längre,


godkvälll allesammans! hur e läget? :)
har inte så mycket att skriva egentligen...är slut på ord. min mage gör ont eftersom ja käkat för många pannkakor, så ja ska ner och sova snart och må bättre ímorgon..
förresten! scrubs kom idag och ja blev överaskad! trodde inte att det skulle komma så snabbt så ja blev en glad tjej. lisa var här, plugga gjorde vi inte vilket vi borde gjort. kollade i gamla skolkataloger och lisa berättade historier om en av varje person. sen blev det dans, hem till padre en sväng och nu sitter ja här. emil, sandra och sandras bror fredrik var här en sväng förut med och kollade på filip och fredrik med oss resten.  så nu ska ja in i duschen, städa upp i min soffa, läsa so och sen sovaaaaaaa. haha, ja älskar att sova. fast mest så älskar jag dom minuterna innan man somnar. när man är helt avslappnad i hela kroppen, tänker inte på mycket utan bara hur trött man är och så hejj - så sover man. hur skönt som helst. vakna är dessto värre. åh ja känner hur irritationen stiger i kroppen då ja hör klockan ringa sitt irriterande, stickande pip. så vet man att man måste gå upp, mjäk. inte lika skönt.

imorgon är en ny dag och hoppas något oväntat och bra händer. det skulle inte vara helt fel:)
sen till helgen blir det fullt upp. hur gött som helst! då det förhoppningsvis bara händer bra grejer. iallafall så händer det bara bra grejer som ja vet om :)
sov gott allihopa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0