bra dag


till tusen och flera gånger om.
om man tar bort skolan till halv tre som var något av det segaste på länge! so;n sista timmen kommer ja inte ihåg ett skvatt av då slöhet och sömn drabbade mig hårt.
dock efter det så åkte ja in till den stora staden och där mötte gudmor upp mig. vi åkte och hämtade Emine på fritids, gudmor åkte och hämtade Xander på dagis och ja och emine tog bussen hem! bästa eftermiddagen på länge. mår så bra att va där så det är helt galet. plus att kajsa och patrik är dom bästa av alla så det är inte lätt att inte må så bra när man är där.
emine och xander är sötast i världen med. felix är oxå en trevlig prick som gillar hata göteborg och därför blev han en trevligare prick :)
plus att patrik skjutsade hem mig ända till min port, det var ganska jätte snällt! hade samtal i bilen påväg hem oxå med han...det är grymt att lyssna på honom om vad han har och säga och han lär mig saker om livet osv... ja vet inte vad ja ska säga om det riktigt.... även fast ja kanske har kassaste svaren på vissa grejer så uppskattar ja det hur mycket som helst. mår så bra av det.
imorgon blir det hem till oscar och på söndag måste ja läsa so för vi har prov på onsdag 20 sidor om islam. och jag kan inte så mycket som man ska kunna antar ja...så det blir att läsa och sen på kvällen blir det iväg till kyrkan för att lyssna på när madre sjunger. mitt sällskap dit blir med bla faster lena och laisa.


läggdags. godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0